Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Γονείς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μια είδηση που έγινε γνωστή πριν από μερικές μέρες. Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 9/5 τον Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Αγοράκι περιμένουν Κουτσόπουλος και Μιχαλοπούλου

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δε ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς.

Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Η διαφορά ηλικίας τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν απασχολήσει αρκετά κατά καιρούς καθώς η είδηση πως ήταν ζευγάρι έσκασε σαν "βόμβα". Οι δυο τους αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Βέβαια, από την αρχή της σχέσης τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους ωστόσο αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους έχει απαθανατίσει μαζί. Να τονίσουμε πως ο τρόπος γνωριμίας τους έγινε μέσα από τα social media όπου είναι και οι δυο αρκετά ενεργοί ενώ κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως η σχέση τους μετράει παραπάνω από χρόνο.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ καθώς παρά την διαφορά στις ηλικίες τους, δεν φαίνεται με τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι 39 ετών αφού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Από την άλλη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 23 ετών.