Eurovision 2022: Ό,τι πιο «κιτς» πέρασε από το Τυρκουάζ Χαλί - Από εμάς είναι NOT

Έδωσαν ρέστα οι καλλιτέχνες λίγο πριν τον πρώτο Ημιτελικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Ό,τι πιο «κιτς» πέρασε από το Τυρκουάζ Χαλί - Από εμάς είναι NOT

Η εβδομάδα της Eurovision έχει ξεκινήσει και επίσημα, ενώ από αύριο 10/5 ξεκινάει και το διαγωνιστικό κομμάτι του Διαγωνισμού, μετά τον πρώτο Ημιτελικό. Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες χώρες που διεκδικούν το εισιτήριο του Τελικού και η Ελλάδα. Και δεν είναι άγνωστο ότι η Αμάντα Γεωργιάδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Τορίνο, ειδικά μετά την εμφάνισή της στο Τυρκουάζ Χαλί, όπου εμφανίστηκε με μια μακριά φούξια δημιουργία της, Σήλιας Κριθαριώτη. (Δείτε εδώ φωτογραφίες)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ

Οι πιο «κιτς» εμφανίσεις στο Τυρκουάζ Χαλί της Eurovision

Η Αμάντα όμως δεν ήταν η μόνη που προσπάθησε να κλέψει τις εντυπώσεις στο Τυρκουάζ Χαλί. Οι συμμετέχοντες διαδέχτηκαν ο ένας τον άλλον και προσπάθησαν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των δημοσιογράφων και των Eurofans. Ωστόσο ορισμένοι κατάφεραν να γυρίσουν κεφάλια αλλά όχι για καλό λόγο.

Μερικές εμφανίσεις αποτέλεσαν την τομή του «κιτς» και της υπερβολής.

Ιταλία

Το μεγάλο φαβορί για την νίκη έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς οι δύο τραγουδιστές υιοθέτησαν ένα πολύ διαφορετικό στυλ στο Τυρκουάζ Χαλί. Ο μεν Blanco φορά δερμάτινα ρούχα, ενώ ο Mahmood εμφάνιστηκε με μια μακριά ροζ φούστα.

Ιταλία Eurovision

Νορβηγία

Από την άλλη οι Νορβηγοί δεν σκοπεύουν να αποκαλύψουν τα πρόσωπά τους και θέλουν να φορούν τις μάσκες τους ακόμα και στην επίσημη έναρξη. Νομίζω οι μάσκες κίτρινων λύκων θα κάνουν πάταγο φέτος.

Νορβηγία Eurovision

Αυστραλία

Την εκκεντρικότητα που έχει υιοθετήσει πάνω στην σκηνή του Pala Olimpico συνέχισε και στο Τυρκουάζ Χαλί ο εκπρόσωπος της Αυστραλίας, ο οποίος ναι μεν δεν φοράει την μάσκα του, αλλά φόρεσε μια τεράστια κάτασπρη γούνα που φτάνει μέχρι κάτω.

Αυστραλία Eurovision

Ισραήλ

Ολόσωμη λευκή φόρμα με μαύρα λουλούδια φορά ο εκπρόσωπος του Ισραήλ και μάλλον δεν τον αγαπά πολύ ο στυλίστας του. Ενώ οι χορευτές του φορούν μπλε κουστούμια, χωρίς μπλούζα.

Ισραήλ Eurovision

Αλβανία

Η Αλβανία αποφάσισε όχι μόνο να τραβήξει κάθε βλέμμα αλλά και να κάνει ένα δυνατό statement για την παράδοση της. Αυτό κατάφερε να κάνει και η εκπρόσωπός της φορώντας ένα τεράστιο τετράγωνο καπέλο.

Αλβανία Eurovision

Ολλανδία

Από την άλλη η Ολλανδή τραγουδίστρια μάλλον μπερδεύτηκε, όταν της είπαν ότι είναι στην μόδα ξανά οι βάτες και το παράκανε... Έβαλλε ένα φόρεμα ροζ στο οποίο οι ώμοι της φτάνουν στο ύψους του αυτιού της. Δεν είναι ότι πιο κολακευτικό θα λέγαμε.

Ολλανδία Eurovision