Masterchef 6: «Δεν άντεχα άλλο, είχα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Λιόλιου μετά την αποχώρησή του

«Καλύτερα να με άφηναν να κοιμάμαι στο στούντιο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Δεν άντεχα άλλο, είχα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Λιόλιου μετά την αποχώρησή του

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast at Star βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 9/5 ο Μάριος Λιόλιος ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή στο Masterchef 6, τους συμπαίκτες του αλλά και για τα όσα σκέφτηκε μετά την αποχώρησή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Λιόλιου μετά το Masterchef 6

«Δεν άντεχα άλλο, είχα φτάσει στα όρια μου… Με έπιανε ένα συναίσθημα να μη θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Καλύτερα να με άφηναν να κοιμάμαι στο στούντιο. Δεν είχε να κάνει με τη συμβίωση, είχε περάσει πολύς καιρός ένιωθα κερδισμένος. Πήγα να μαγειρέψω να έχω ένα τίμιο αποτέλεσμα.

Έκανα ένα φάουλ στο ζυμάρι του μπάο. Ήθελε ένα τέταρτο χτύπημα το οποίο δεν το έκανα ποτέ για να μη μου φουσκώσει ποτέ το ψωμάκι.

Δεν τους είχα σιχαθεί όλους και ήθελα να φύγω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα από τα παιδιά στον διαγωνισμό. Η συνείδησή μου είναι καθαρή γιατί ήμουν αντικειμενικός με όλα τα παιδιά. Με όλα τα παιδιά μιλούσα», ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Η καταγωγή και η πραγματική ηλικία του Μάριου Λιόλιου

Αρκετοί είναι οι φετινοί παίκτες στο MasterChef 6 όπου φαίνεται να έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς στα trending του Twitter ήταν και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ο οποίος απασχόλησε μετά από την εκρηκτική συμπεριφορά που είχε απέναντι στους συμπαίκτες του.

Άραγε ποιος είναι ο Μάριος Λιόλιος ο οποίος είναι ο μικρότερος ηλικιακά άντρας του φετινού Masterchef; Πιο συγκεκριμένα, έρχεται από τον Παρνασσό, είναι 25 ετών και όπως φαίνεται του αρέσουν οι προκλήσεις και πάντα τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο.

Μάλιστα, του αρέσει πολύ το ψάρεμα και θέλει κάποια στιγμή να αγοράσει τη δική του βάρκα ενώ μεγάλο του όνειρο είναι να αγοράσει ένα foodtruck και να ταξιδέψει όλη την Ελλάδα φτιάχνοντας καλό φαγητό για όποιους συναντά στο δρόμο του.