Καλό Μεσημεράκι: «Βία τέλος» - Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor 5

«Μπράβο στην παραγωγή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: «Βία τέλος» - Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor 5

Την απόφαση της παραγωγής να αποβάλλει από το Survivor 5 τον Γιώργο Κατσαούνη σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor 5

Ο παρουσιαστής λοιπόν είδε το απόσπασμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού (δείτε εδώ όλο το απόσπασμα) και είπε χαρακτηριστικά: «Μπράβο στην παραγωγή που καταδικάζει τη βία. Αλλά και ο Τάκης και ο Άρης… Ας μείνουμε στο καλό. Βία τέλος. Κανένα άλλο σοβαρό θέμα έχω;» ενώ για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχολίασε:

«Κοντεύει να διαλυθεί το νησί κι αυτός “φτιάξε καφέ να στα πω”. Σαν τις γιαγιάδες στα χωριά που κάθονται στα μπαλκόνια, αλλά με 12 κοιλιακούς. Θα μείνει αυτός στο τέλος. Που φτάσαμε; Να προτιμάμε τον Εμμανουήλ».

«Θα έπρεπε οι κανόνες...» - Η αντίδραση του κόσμου μετά την αποβολή του Κατσαούνη από το παιχνίδι

«Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια… Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Λιανού και αμέσως μετά αποχώρησε οριστικά από το Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης.

Αφορμή για αυτό στάθηκε ο άγριος καυγάς μεταξύ εκείνου και του Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ όλο το περιστατικό). Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, το Twitter πήρε φωτιά και φυσικά σχολίασε την κίνηση αυτή της παραγωγής.

Για κάποιους είναι δίκαιη η απόφαση αυτή ενώ άλλοι θεωρούν ηθικό αυτουργό τον Τάκη Καραγκούνια, ωστόσο πολλά είναι τα σχόλια που κάνουν λόγο για βίαιη συμπεριφορά και από άλλους παίκτες που εξακολουθούν να παραμένουν στο Surviror 5.