Έσκασε πριν λίγο - Ραγδαίες εξελίξεις με τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη στο Mega

Το αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασε πριν λίγο - Ραγδαίες εξελίξεις με τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη στο Mega

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν την Δευτέρα 9/5 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, και όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για την πολυαναμενόμενη σειρά Maestro, η οποία ήταν να προβληθεί αυτή τη σεζόν, ωστόσο μεταφέρθηκε για τον Οκτώβρη. Ενώ, λοιπόν, όλοι περιμένουμε την πρεμιέρα ο δημιουργός της ανακοίνωσε ήδη τη συνέχειά της με δεύτερο κύκλο αφήνοντας τους όλους άφωνους!

Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου

Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ευχαριστούσε τους τοπικούς παράγοντες και τους κατοίκους των Παξών για την βοήθειά τους στα γυρίσματα, ανέφερε: «Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου και να περιμένουν ότι θα ξαναπάμε σύντομα». «Κάτι θες να μου πεις, για να μου λες θα ξαναπάμε σύντομα», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Με το κανάλι και με την παραγωγή είχαμε πει ότι θέλουμε κι έναν δεύτερο κύκλο, οπότε θέλουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου από τους Παξούς», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Έμεινε "παγωτό" ο Παπακαλιάτης με την επική ατάκα της Μενεγάκη

H Ελένη Μενεγάκη μόλις τον είδε, θυμήθηκε τα παλιά, όταν τον είχε πρωτογνωρίσει και ανέφερε: «Του έχουμε αδυναμία όλοι και εγώ πιο πολύ και… δεν λέει να μεγαλώσει. Παιδάκι, μαθητούλης μπήκε στην ελληνική τηλεόραση, στο Mega και τον κοιτάζω και πάλι ήρθε ένας συμμαθητής μας με το τσαντάκι του να μιλήσουμε για δουλειές. Ρε Χριστόφορε μίλησέ μου, το DNA σου είναι ή γενικώς σε προσέχεις τόσο πολύ;»!

Και συνέχισε λέγοντάς του: «Είσαι πάντα ο νεαρός γκομενάκος…που όλοι γνωρίσαμε και ερωτευτήκαμε…» και ο Χριστόφορος έμεινε "κάγκελο" με τα τόσα κοπλιμέντα!