«Αυτά είναι μπούρδες, δεν γίνονται και...» - Ο Τριαντάφυλλος "έσκισε" το φετινό Survivor

«Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τον Αλέξη Παππά με κάποιον από εκεί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτά είναι μπούρδες, δεν γίνονται και...» - Ο Τριαντάφυλλος

Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο πιστολέρο του περσινού Survivor, ο οποίος σχολίασε τα του φετινού και τοποθετήθηκε γύρω από τις παραβιάσεις των κανόνων, για την υποτιθέμενη στενή σχέση της Σοφιάννας με τον Άρη, αλλά και τον Αλέξη Παππά.

Η γνώμη του για το φετινό παιχνίδι

Ο Τριαντάφυλλος ρωτήθηκε για το αν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μοιάζει με τον Αλέξη Παππά και απάντησε: «Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τον Αλέξη Παππά με κάποιον από εκεί. Ο Αλέξης είναι παιδί μάλαμα, είναι φοβερός, είχε ευστοχία σε αυτά που έλεγε, ήταν καλός στα αγωνίσματα, ήταν Survivor».

«Όταν εγώ βρω ένα κινητό ή ένα σάντουιτς, ή κάποιον ευάλωτο να του πάρω κάτι, θα το κάνω. Ας είμαστε ειλικρινείς. Μην τρελαινόμαστε με τον Άρη. Survivor δεν είσαι; Βάλε κάποιους να τους προσέχει. Αν κάποιος το έκανε, πάει να πει ότι μπόρεσε. Ο οποιοσδήποτε θα το έκανε».

Για την υποτιθέμενη στενή σχέση της Σοφιάννας με τον Άρη: «Αυτά είναι μπούρδες. Δεν γίνονται και στεναχωρούν τη γυναίκα του Άρη».

Για το αν θα έμπαινε στο Survivor All Star: «Αν συζητήσουμε και τα βρούμε θα πήγαινα ναι γιατί όχι; Τώρα που ξέρω, για να ξαναπάω θα έκανα πολύ κολυμβητήριο και παρκούρ για να είμαι γρήγορος».

Η αποκάλυψη της Αντωνά για τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών

Από το Survivor 5 αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, με αφορμή τον άγριο καυγά μεταξύ εκείνου και του Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ όλο το περιστατικό). «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια…

Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Η Μαρία Αντωνά το πρωί της Δευτέρας 9/5 αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι Πρωινιάτικα τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών.

«Από τη στιγμή που έγινε η πράξη και καταγράφηκε, ό,τι και να έλεγε μετά… Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους πως οτιδήποτε απειλήσει την σωματική ακεραιότητα του διπλανού σου, λεκτικά ή με χειρονομία, έφυγες», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη.