Αμαρυλλίς: "Έλιωσε" το Instagram με την πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο της

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αμαρυλλίς:

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αμαρυλλίς καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, έφερε στον κόσμο για πρώτη φορά τον γιο της. Έτσι, με αφορμή την γιορτή της μητέρας όπου ήταν την Κυριακή 8/5 η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο παιδάκι της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γιορτάσω αυτή τη μέρα! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες».

Η τρυφερή ανάρτηση της Αμαρυλλίς

Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: «Πέρασα κορωνοϊό! Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και...»

Η Αμαρυλλίς για πρώτη φορά έκανε γνωστό πως πέρασε κορωνοϊό ,στην ραδιοφωνική εκπομπή Number1 Radioshow του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε είχε περάσει τον ιό τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς να το μάθει κανείς. Μάλιστα ταλαιπωρείται ακόμα, καθώς δεν έχει επανέλθει στο 100%.

«Τελευταία φορά που τραγούδησα ήταν 8 Μαρτίου, την ημέρα της Γυναίκας. Ήταν η τελευταία ημέρα που μας επέτρεπαν να τραγουδήσουμε. Είναι απίστευτο. Μου λείπει πάρα πολύ. με λυπεί πολύ όλη αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πρέπει να είμαστε ασφαλείς και να ακούμε αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Είναι λίγο περίεργα και με τα μέτρα, μπορεί και να σου κάψουν τον εγκέφαλο. Είναι βέβαια πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει…Δεν είμαι εγώ εδώ για να κρίνω κανέναν. Με στενοχωρεί πολύ.

Ο δικός μας ο κλάδος έχει τεράστιο πρόβλημα… Δεν φοβόμαστε, αλλά θέλει προσοχή. Δεν έχω πανικοβληθεί. Εγώ πέρασα τον κορωνοϊό τον Ιούλιο. Σχετικά ανώδυνα, είχα συμπτώματα αρκετά, δεν με χτύπησε στο αναπνευστικό μου ευτυχώς. Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και αγευσία, η οποία δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100%. Θέλει προσοχή. Εγώ ακόμα δεν έχω μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής από τον Ιούλιο. Από όταν αρρώστησα και μετά, ακόμα είμαι λίγο πιο νωχελική», είπε για την υγεία της αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με τα μέτρα. Στην εκπομπή να σημειώσουμε πως είχε μιλήσει και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός.