Πολύ ευχάριστα νέα για την Άντζελα Γκερέκου - Τι συνέβη;

Έγινε γνωστό πως...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Άντζελα Γκερέκου - Τι συνέβη;

Την Άντζελα Γκερέκου την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στη σειρά «Γη της Ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί. Η ίδια έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές όπου την έχουν αποθεώσει αρκετές φορές στα social media.

Ωστόσο, αυτή τη φορά "έσκασαν" τα ευχάριστα για την γνωστή ηθοποιό αλλά και πρόεδρο του ΕΟΤ καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά της στον ελληνικό τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ναυτιλιακή εφημερίδα Maritime Economy στο πλαίσιο του εορτασμού των δέκα χρόνων λειτουργίας της θέλησε να βραβεύσει την Άντζελα Γκερέκου για όσα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό τουρισμό μέσα από τον ρόλο του προέδρου του ΕΟΤ. Μάλιστα, η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί προκειμένου να απαθανατίσει την στιγμή την βράβευσης.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου από την βράβευση

Άντζελα Γκερέκου - Βράβευση

Η βράβευση της Άντζελας Γκερέκου

Αποκλειστική φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου 9 μήνες μετά τον θάνατο του - Τα ανακοίνωσε η Άντζελα Γκερέκου

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν για τον Τόλη Βοσκόπουλο, 9 μήνες μετά τον θάνατό του, τα οποία έκανε γνωστά η Άντζελα Γκερέκου. Συγκεκριμένα, Τα βραβεία Grammy τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο στην κατηγορία «In Memorium» για το 2022. Ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές συμπεριλήφθηκε σε αυτήν την κατηγορία, στην οποία τιμώνται άτομα για το ταλέντο και όσα έχουν προσφέρει στον πολιτισμό.

Η Άντζελα Γκερέκου -που πέρασε το πρώτο Πάσχα χωρίς τον αγαπημένο της- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του καταξιωμένου τραγουδιστή, τοποθετώντας μια καρδιά και ένα emoji για «ευχαριστώ».

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια ήταν αμέτρητα ενώ μάλιστα η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου έκανε instastory την ακόλουθη εικόνα και σχολίασε τη δημοσίευση της μητέρας της, με καρδιές.

Η φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου με τα βραβεία Grammy που τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο στην κατηγορία «In Memorium» για το 2022