Νεσχάν Μουλαζίν: «Την μητέρα του συντρόφου μου την φωνάζω "μαμά"»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νεσχάν Μουλαζίν: «Την μητέρα του συντρόφου μου την φωνάζω

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα η Νεσχάν Μουλαζίμ η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο όπου αναμένεται να παντρευτεί καθώς είχε γίνει ένα μικρό μπέρδεμα με την πρόσφατη ανάρτησή της όπου φαινόταν ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο, ενώ από την άλλη αποκάλυψε για την όμορφη σχέση της με την πεθερά της.

Οι δηλώσεις της Νεσχάν Μουλαζίμ

«Έχω βρει τον άνθρωπο της ζωή μου και είμαι πάρα πολύ τυχερή για αυτό. Είναι φτυστός ο πατέρας τους με απίστευτη ευγένεια, έτσι έχει μάθει από την οικογένειά του.

«Η μαμά του, είναι μαμά μου, μαμά τη φωνάζω» είπε η ίδια, αναφέροντας πως ο όρος "πεθερά" δεν της αρέσει καθόλου. Την λατρεύω, αισθάνομαι ότι έχω βρει την οικογένειά μου.»

Τι είχε δηλώσει για το γάμο της το 2019 η Νεσχάν Μουλαζίν

Το γνωστό μοντέλο, που σε ηλικία 16 ετών είχε στεφθεί Μις Τουρκία και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, σκοπεύει να παντρευτεί σε λίγο καιρό με δυο τελετές, τον αγαπημένο της. Ωστόσο, ο γάμος έχει ακυρωθεί δυο φορές.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Νεσχάν Μουλαζίν είχε αναφέρει:

«Αν όλα πάνε καλά, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά. Επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου. Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου, απλά μέχρι στιγμής δεν είχα αισθανθεί για κανέναν να το κάνω αυτό».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ήθελε μάλιστα να βαφτιστεί Αλεξάνδρα. «Θέλω να βαφτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί είχα έναν πνευματικό, ο οποίος παρόλο που είμαι από άλλη θρησκεία με δέχτηκε με πολλή αγάπη. Τη δεύτερη φορά που με είδε, ενώ ήξερε ότι με λένε Νεσχάν, με είπε Αλεξάνδρα. Με έκανε να αγαπήσω πιο πολύ τη θρησκεία σας», ανέφερε η ίδια.