Μπέσσυ Αργυράκη για την υγεία του Δάκη: «Βρίσκεται σπίτι του και...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη για την υγεία του Δάκη: «Βρίσκεται σπίτι του και...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Μπέσσυ Αργυράκη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και για τον καλό της φίλο, Δάκη ο οποίος αναρρώνει μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

«Ο Δάκης νοσηλευόταν προ ημερών, τώρα βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει. Να ευχηθούμε όλοι να πάει καλά και μέσα από την καρδιά μας να τον δούμε και πάλι στις επάλξεις.

Είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης, ένα πολύ σπουδαίο άτομο, μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα. Τον αγαπάμε όλοι πάρα πολύ και θέλω να του ευχηθώ καλή ανάρρωση».

«Έχασα 20 κιλά, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και...»

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες που θέλουν τον Δάκη να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Το πρωί της Πέμπτης 11/11 λοιπόν, ο ίδιος, έκανε δηλώσεις στο Πρωινό ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως τον τελευταίο χρόνο δίνει μάχη με τον καρκίνο, αλλά κάνει χημειοθεραπείες και είναι καλά. Μετά από σοβαρά προβλήματα που πέρασε, βρίσκεται σε ανάρρωση.

«Ξέρετε το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο εντάξει είναι γνωστό, ότι έχω καρκίνο και ότι κάνω χημειοθεραπείες. Η ιστορία έχει ως εξής, πήρα ένα μικρόβιο από τα στούντιο που πήγαινα τα τηλεοπτικά στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες δεν θυμάμαι. Μου το θεραπεύσανε λοιπόν αυτό το μικρόβιο αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική.

Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική έχασα 20 κιλά μέσα σε ένα μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει. Όλο αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο για αυτά που έχω διαβάσει, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα λέω», είπε χαρακτηριστικά ο Δάκης.