«Μετά την απώλεια της μαμάς μου...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Γεωργιάδου για την οικογένειά της

Η αποκάλυψη για τον γιό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μετά την απώλεια της μαμάς μου...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Γεωργιάδου για την οικογένειά της

Η Μαρία Γεωργιάδου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/5) καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη αδυναμία που είχε στον αγαπημένο της πατέρα καθώς και στον γιό της, Αλκιβιάδη.

O γιός της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) καρπός του έρωτά της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα με τη σκηνοθεσία.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Γεωργιάδου

«Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Έχω χάσει τη μητέρα μου. Μετά την απώλεια της μαμάς μου το φιλοσοφήσαμε με τον μπαμπά μου, νιώθαμε και οι δύο ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε. Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και πίστη σε ό,τι κάνουμε και να ακολουθούμε τα πράγματα που μας εκφράζουν. Ήμουν έφηβη. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο άνθρωπος αυτός κάθισε δίπλα μου και με στήριξε. Θα τον αγαπώ πάντα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον γιό της, Αλκιβιάδη, είπε: «Ο Αλκιβιάδης ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες στον χώρο μας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο τα φώτα και οι προβολείς, γιατί τα έχει ζήσει. Δεν ξέρω αν θα με σκηνοθετήσει, αυτά θα τα βρει ο ίδιος. Είναι δικά του τα σχέδια, γράφει πράγματα μικρού μήκους αλλά τα αποφασίζει ο ίδιος. Θα έδινα με μεγάλη χαρά ένα σενάριο στον Αλκιβιάδη να το σκηνοθετήσει, τον πιστεύω πολύ».

Το σχόλιό της για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Γεωργιάδου όπου μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αλλά και για το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή: «Έπαιξα στο θέατρο σε αυτή την παράσταση το 2011 και την αγάπησα πάρα πολύ. Για το χιούμορ της, τις όμορφες ανατροπές, το πόσο όμορφα αναφέρεται σε όλα τα ελληνικά ιδιώματα και πόσο αυθόρμητα προκαλεί το γέλιο.

Στην παράσταση το ζούσαμε άμεσα αυτό μέσα από το κοινό που ερχόταν αλλά είμαι σίγουρη ότι και η τηλεοπτική διασκευή θα φέρει το ίδιο χαμόγελο στα πρόσωπα των τηλεθεατών. Χάρηκα πάρα πολύ όταν με πήρε ο Μιχάλης Ρέππας και μου το ανακοίνωσα».

Όσον αφορά το γιο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου η ηθοποιός τόνισε: «Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος Αλκιβιάδης. Τον αντιμετώπιζα πάντα σαν μεγάλο παιδί που μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο. Είμαι κλασικά Ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει.

Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική χάρηκα γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ. Ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψή του, έφυγε στα 17, αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι στη Νέα Υόρκη. Ανησύχησα με τον κορωνοϊό ειδικά στην πρώτη περίοδο που δεν ξέραμε καλά καλά τι είναι.

Προσέχει πάρα πολύ, όπως και εγώ. Μπήκε στην πειθαρχία του να προστατευτεί και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει την ωριμότητα να προστατευτεί. Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα για όλους». «Η δημοσιότητα δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Στο διαζύγιό μου είχα τα δικά μου να ασχοληθώ όχι τι κρέμεται στο περίπτερο» .

«Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, εγώ έκανα την επιλογή μου. Αυτό δεν με κάνει σωστή η λάθος. Ο καθένας έχει την επιλογή να αποφασίσει πώς θα είναι η επικοινωνία του με το κοινό και τι θέλει να μοιραστεί» ανέφερε για τον Στράτο Τζώρτζογλου ενώ όπως είπε δεν τον έβλεπε στη «Φάρμα».

«Μου έχει τύχει να μείνω απλήρωτη από δουλειά στην τηλεόραση. Όχι μόνο σε μένα, μια ολόκληρη ομάδα. Εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση. Είναι κρίμα γιατί όλοι εργαστήκαμε ακόμα και απλήρωτοι μέχρι το τέλος καλά».