Εφιαλτικό το χθεσινό 9/5 βράδυ για την Μαρία Αντωνά - Άγνωστοι προσπάθησαν να...

Δύσκολες ώρες για την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εφιαλτικό το χθεσινό 9/5 βράδυ για την Μαρία Αντωνά - Άγνωστοι προσπάθησαν να...

Από τότε που ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, μπήκε στο Survivor 5 ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Βασικά, από τότε που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε κάτι για σχέση περί του ποδοσφαιριστή και της συμπαίκτριάς του, Σοφιάνας, ξεκίνησε ένα μαρτύριο για την σύντροφό του, Μαρία Αντώνα, που είναι έξω, στην Ελλάδα κι έχει να αντιμετωπίσει χιλιάδες σχόλια και καταστάσεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσπάσει για όσα της συμβαίνουν, στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα όπου και συμμετέχει καθημερινά. Την τελευταία φορά μάλιστα τα είπε όλα έξω από τα δόντια (δείτε εδώ τι ανέφερε).

Το βράδυ της Δευτέρας 9/5, ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πολύ άσχημη κατάσταση. Αφότου ο σύντροφός της βγήκε προτεινόμενος προς αποχώρηση μετά από την επιλογή του Τάκη Καραγκούνια ξεκίνησε ένας μαραθώνιος παρότρυνσης για να τον στηρίξουν και να μείνει στο παιχνίδι.

Ανάμεσα τα χιλιάδες stories που δημοσίευσε η Μαρία ήταν κι ένα στο οποίο αναφερόταν ότι κάποιος πήγε να της παραβιάσει το προφίλ της στο instagram!

Μαρία Αντωνά Survivor 5

Η Μαρία βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον τελευταίο καιρό και το μόνο που περιμένει είναι τον Άρη να γυρίσει και να ξεκαθαρίσει τα πάντα.

Το πραγματικό πρόσωπο της μέλλουσας συζύγου του Άρη Σοϊλέδη, Μαρίας Αντωνά

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz μιας και έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις με την ομορφιά της. Μπορεί η ίδια να μην έχει αποκαλύψει τίποτα ωστόσο όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες έχει "πειράξει" τα χείλη της κάτι που δεν φαίνεται μιας και το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό. Βέβαια, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Πριν τις πλαστικές της Μαρίας Αντωνά

Μαρία Αντωνα - Πριν τις πλαστικές

Φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά

Μαρία Αντωνά Παλιά φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά