«Η "μηνύτρια" καθημερινά αναπαράγει την "καταγγελία" μου» - Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου για την υπόθεση

«Δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η

Την Τρίτη 10/5, ο δικηγόρος της Έλενας Αθανασοπούλου ανακοίνωσε δημόσια πως προχώρησε επίσημα σε μήνυση ενάντια στον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο. Ο ίδιος, όμως, το προηγούμενο βράδυ (9/5) είχε ήδη ειδοποιηθεί για την κατάσταση και προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δίνοντας κάποιες εξηγήσεις.

Ο σκηνοθέτης, λοιπόν, ανέφερε πως δεν επιθυμεί για κανέναν λόγο να βγει στο τηλεοπτικό "γυαλί" ή δημόσια γενικότερα και να απαντήσει ή να ξεκινήσει κάποια διαμάχη με την μηνύτρια, Έλενα Αθανασοπούλου, ενώ θεωρεί πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως η ηθοποιός προσπαθεί να τον διασύρει και να καταστρέψει την φήμη του. Παρόλα αυτά, περιμένει την απόφαση της δικαοσύνης και ελπίζει πως θα μπορέσει να λάμψει η αλήθεια.

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια...

Posted by Kostas Kostopoulos on Monday, May 9, 2022

Τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου με την κατηγορία για βιασμό. Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από χρόνια.

Ο ίδιος να σημειωθεί πως αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε επίσης και πως παραιτείται από την σειρά, Σασμός.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μετά την ηθοποιό αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα, όπως μέλη της κοινής παρέας τους που υποτίθεται πως τους περίμεναν σε κλαμπ για ποτό και στο οποίο η καταγγέλλουσα ήθελε οπωσδήποτε να πάει, όπως υποστηρίζει, μετά το περιστατικό ώστε να βρει την παρέα της γιατί φοβόταν να μείνει μόνη της.

Επίσης, κάτι που θεωρείται κομβικής σημασίας, είναι η κατάθεση και ενός ανθρώπου που επικαλείται η Έλενα Αθανασοπούλου στη μήνυσή της. Πρόκειται για φίλο του σκηνοθέτη, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί το μυστικό που κρατούσε τόσα χρόνια. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.