Νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο: «Είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου...»

«Είχε μια κακοποιητική συμπεριφορά....»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο: «Είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου...»

Mετά τη μήνυση που κατατέθηκε από την Έλενα Αθανασοπούλου κατά του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου για βιασμό, μία νέα καταγγελία προς τον ίδιο βγήκε στην επιφάνεια. Η είδηση αναφέρθηκε πρώτη φορά στην εκπομπή το Πρωινό.

Η Άννα Παντζέλη, ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως η συμπεριφορά του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» έχει υπάρξει άκρως σεξιστική στο παρελθόν με τη ίδια μάρτυρα. Μάλιστα, ανέφερε και ένα ακραίο περιστατικό κατά το οποίο είχε πετάξει μια καρέκλα στην δημοφιλή ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου.

Οι δηλώσεις της Άννας Παντζέλη για τη σεξιστική συμπεριφορά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου

Αρχικά, η Άννα Παντζέλη είπε: «Είχα συνεργαστεί με τον κύριο Κωστόπουλο πολλά χρόνια πριν. Υπήρχε μια ένταση. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι 1-2 κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά…»!

Και : «Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους λέγοντας ότι είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά κτλ. Όποιος δεν έχει παιδιά δηλαδή είναι ένοχος. Εγώ που έχω μια κόρη δηλαδή φαντάζομαι πως ότι κι αν κάνω θα είμαι αθώα.»!

Η ίδια συμπλήρωσε: «Εγώ ξέρω ότι είχε μια σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου μια καρέκλα. Ήμουν μπροστά. Αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου έτρεμε και όλο το συνεργείο. Τώρα αυτό το κορίτσι επειδή δεν είναι γνωστό, δεν έχει κάνει καριέρα και επειδή ήταν 21 ετών, πρέπει να το λιθοβολούμε αν είναι ξανθιά ή όμορφη;»!

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου για τη μήνυση της Αθανασοπούλου

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια...

Posted by Kostas Kostopoulos on Monday, May 9, 2022