Αναστάτωσε το διαδίκτυο η Ελένη Φουρέιρα - Πόζαρε μόνο με το εσώρουχο και το καλσόν της

Την αποθέωσαν όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστάτωσε το διαδίκτυο η Ελένη Φουρέιρα - Πόζαρε μόνο με το εσώρουχο και το καλσόν της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πιο εκρηκτική τραγουδίστρια της γενιάς της και όχι άδικα, αφού σε κάθε δημόσια εμφάνιση της αλλά και ανάρτηση στο Instagram τραβάει πολλά σχόλια. Λίγο πριν την παρουσίαση του νέου της άλμπουμ λοιπόν, πόζαρε μόνο με εσώρουχο, καλσόν και γόβες και προκάλεσε αναστάτωση.

Η Φουρέιρα έχει αποκτήσει από τους θαυμαστές της τον τίτλο "queen", καθώς έχει αποδείξει πως της αξίζει και με το παραπάνω. Τα τραγούδια της αλλά και τα video clip της μετρούν εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει fans σε όλη την Ευρώπη.

Όλους αυτούς λοιπόν τους θαυμαστές της τους "τρέλανε" με τη νέα της ανάρτηση όπου πόζαρε toples και με μόνο λίγα ρούχα από κάτω!

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Η "μυστική" διατροφή της Ελένης Φουρέιρα για να μην παχαίνει ποτέ

Η Ελένη Φουρέιρα έχει θεϊκό κορμί και αυτό το έχουμε δει από πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, για να παραμένει σταθερή στα κιλά της, ακολουθεί ένα "μυστικό", ενώ έχει περιορίσει σε ποσότητα ορισμένα τρόφιμα.

Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό "You", δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει ευεξία. Ένα από τα μυστικά της είναι ότι δεν κάνει συνεχώς το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής για να σοκάρει το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Έτσι κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο και τις υπόλοιπες 3 (ξεκουράζεται και μια μέρα την εβδομάδα) κάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων από καθίσματα, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Ελένη Φουρέιρα κιλά διατροφή

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Ελένη δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες αλλά δεν στερείται τίποτα. Τρώει τα πάντα με μέτρο.

Μέσα στην ημέρα τρώει:

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.