Ολόγυμνη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram - Προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο κοινό της

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόγυμνη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram - Προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο κοινό της

Η Μπρίνεϊ Σπίαρς αφού κατάφερε να πάρει πίσω την κηδεμονία από τα χέρια του πατέρα της, φαίνεται πως είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, καθώς περιμένει να γίνει για άλλη μία φορά μαμά. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες, οι ακόλουθοί της στα social media και κυρίως στο Instagram έχουν ανησυχήσει με την συμπεριφορά της και τις αναρτήσεις της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε, λοιπόν, μία σειρά από φωτογραφίες της, την Δευτέρα 9/5, όπου απεικονίζεται γυμνή και έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία με emoji και αναφέρεται στις διακοπές της στο Μεξικό με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι, πριν ακόμα μάθει για την εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας ταυτόχρονα στο κοινό της πόσο πολύ το αγαπά.

Οι fans της παραξενεύτηκαν από αυτές τις αναρτήσεις και τα σχόλια πήραν φωτιά και, μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να της απατήσουν πως πιθανότατα η κηδεμονία είχε λόγο που υπήρχε.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η ανησυχία του κοινού της

«Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που ήμουν στο Μεξικό, πριν να υπάρχει ένα μωρό μέσα μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την πρώτη της ανάρτηση, προσθέτοντας: «Το καλό είναι ότι φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές». Προχώρησε και σε τρίτη ανάρτηση, γράφοντας: «Σας αγαπώ τόσο πολύ».

«Μπρίτνεϊ , είσαι καλά;».

«Πρέπει κάποιος να αναλάβει τα social media σου, γιατί είναι χάλια».

«Σε αγαπώ Μπρίτνεϊ, αλλά μου προκαλείς ανησυχία».

«Κανείς δεν θέλει να τα βλέπει αυτά, γι' αυτό ακριβώς χρειάζεται ανθρώπους να την προσέχουν».

«Πραγματικά εύχομαι να σταματούσες να το κάνεις αυτό. Συνεχίζεις να αποδεικνύεις ότι υπάρχει αυτή η λίγο περίεργη αστάθεια», έγραψε ένας άλλος.

«Αρχίζω να σκέφτομαι ότι αυτοί που είχαν τον έλεγχο ίσως θα έπρεπε να είχαν παραμείνει στον έλεγχο...».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Britney Spears

Ανησυχίες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι φωτογραφίς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που ανησύχησαν τους φανς

Οι γυμνές φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μεγάλη ανησυχία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τα σχόλια από την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τι συμβαίνει με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Αυτό το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε ένας χρήστης στο σχόλιό του, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Είμαι σίγουρη ότι η κηδεμονία έγινε για κάποιο λόγο».

«Αν ο άντρας σου είχε σεβασμό για σένα δεν θα σε άφηνε ποτέ να δημοσιεύεις τα μισά πράγματα από αυτά που κάνετε! Αφήστε λίγο μυστήριο...», σημείωσε ένας άλλος.

«Κάποιος άλλος εδώ ανησυχεί νόμιμα;», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Όλες οι σκέψεις της για την κηδεμονία του πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδωσε μία φοβερή μάχη ενάντια στον πατέρα της και η απόφαση του δικαστηρίου την δικαίωσε μετά από τόσα χρόνια.

Η τραγουδίστρια θέλει να μοιραστεί με το κοινό της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις σκέψεις που έκανε για τον ίδιο της τον εαυτό πριν την κηδεμονία του πατέρα της και μετά από την απελευθέρωσή της, ενώ στο πρελθόν έχει μιλήσε εκτενώς για όλα όσα απαιτούσε να κάνει.

«Στα 13 μου, ένιωθα κάπως όμορφη. Νομίζω ότι οι επαναστατικές μου μέρες οφείλονταν στο γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι τέλεια και όμορφη... Μετά έφτασα στα άκρα και έγινα άτακτη. Αλλά ακόμα κι εκείνες τις μέρες της επανάστασής μου, ένιωθα "καυτή". Ένα πράγμα που μου έκανε ο "συντηρητής" κι ένα από τα πράγματα που με πλήγωσαν περισσότερο είναι ότι πάντα μου έλεγε ότι ήμουν χοντρή και ποτέ αρκετά καλή.

Ο μπαμπάς μου πάντα με έκανε να νιώθω ότι έπρεπε να προσπαθήσω... να προσπαθήσω... να προσπαθήσω! Κατέστρεψε τον σπόρο της ύπαρξής μου... τον σπόρο που με έκανε να νιώθω όμορφα, όπως όταν ήμουν 13 ετών, την αυτοπεποίθησή μου, τον αέρα μου, τον εσωτερικό μου διάλογο και ναι ακόμα και την προσωπική μου ζωή», έγραψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όλα καταστράφηκαν εντελώς! Με έκανε να νιώθω άσχημη, άρα ήμουν! Πιστέψτε με ... το να νιώθεις όμορφα είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος. Το ξέρω γιατί έχω δει και τα δύο! Τη στιγμή που τελείωσε η κηδεμονία μου, ένιωσα τόσο καλά με τον εαυτό μου επιτέλου!

Και μαντέψτε... Σταμάτησα να προσπαθώ τόσο σκληρά και ναι μπήκα σε έναν εντελώς νέο κόσμο! Ένιωσα όμορφα... επομένως ήμουν! Μπορεί να νιώθω έτσι, αλλά η ψυχολογική ζημιά από τον μπαμπά μου και κάθε άνθρωπο που τα πήγαινε καλά μαζί του θα είναι πάντα εκεί! Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό είσαι !!! Νιώθω σαν 13 χρονών ξανά».