Μαθεύτηκαν τα μαντάτα - Αυτό είναι το όνομα της συντρόφου του Πάνου Ιωαννίδη

Είναι τόσα χρόνια μαζί και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαθεύτηκαν τα μαντάτα - Αυτό είναι το όνομα της συντρόφου του Πάνου Ιωαννίδη

Η είδηση που έγινε γνωστή τελευταία και αφορά τη ζωή του Πάνου Ιωαννίδη πραγματικά ενθουσίασε τους πάντες και παράλληλα μας έπιασε εξ απήνης μιας και δεν είχαμε ιδέα για το τι συμβαίνει στη ζωή του σεφ. Ο λόγος για τον ερχομό του γιου του στη ζωή, που έπεσε σαν βόμβα στα μέσα.

Η αλήθεια είναι πως όλοι ξαφνιάστηκαν με αυτό το ευχάριστο γεγονός αφού δεν είχαμε ιδέα για ότι έχει σχέση και μάλιστα σοβαρή. Και ενώ έγιναν γνωστά τα μαντάτα εκείνος εξακολουθεί να μη θέλει να βγουν στη φόρα παραπάνω νέα για τη γυναίκα του.

Παρ' όλα αυτά την Τρίτη 10/5 μέσα από το Πρωινό ο Γρηγόρης Μπάκας με το ρεπορτάζ του σεβόμενος και την επιθυμία του νέου μπαμπά αποκάλυψε μόνο πως η μητέρα του παιδιού του, ακούει στο όνομα Γεωργία και πως είναι ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια.

Οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Μπάκα για τη σύντροφο του Πάνου Ιωαννίδη

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως τη λένε Γεωργία. Δε θέλει να πούμε τίποτα άλλο για το που εργάζεται και με τι ασχολείται ο Πάνος Ιωαννίδης», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Ο Ιωαννίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Μετά την είδηση «βόμβα» ότι η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, μια νέα είδηση έριξε το διαδίκτυο. Ο έτερος του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης μόλις έγινε πατέρας, καθώς η σύντροφός του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το όνομα αυτού αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 10/5 στον αέρα του Breakfast@Star.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.