«Είναι πολύ πιο εύκολο να περιγράψεις ένα πιάτο» - Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά για τις πρώτες στιγμές με τον γιο του

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι πολύ πιο εύκολο να περιγράψεις ένα πιάτο» - Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά για τις πρώτες στιγμές με τον γιο του

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και από τη στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, δεν έχει σταματήσει να πραγματοποιεί δηλώσεις για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Έτσι, πέρα από τη στιγμή που μίλησε για την στιγμή του τοκετού, αναφέρθηκε αργότερα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, για τα πρώτα του συναισθήματα.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για την γέννηση του γιου του

Ο διάσημος σεφ βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και η χαρά του είναι απίστευτη: «Είναι πολύ πιο εύκολο να περιγράψεις ένα πιάτο», είπε για την στιγμή που πήρε τον γιο του για πρώτη φορά αγκαλιά και είναι απολύτως κατανοητό.

Δεν έχει σχεδιάσει πως θα ήθελε να είναι ως πατέρας, καθώς θεωρεί πως είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα και δεν μπορείς να το ελέγξεις από την αρχή. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τον πήρε αμέσως αγκαλιά και όταν τον κράτησε ένιωσε μεγάλο φόβο μήπως "σπάσει".

Στα πλάνα του ζευγαριού δεν υπάρχει ακόμα ο γάμος ή η βάφτιση, ενώ για το γεγονός ότι είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή αυτή την πλευρά της ζωής του, είπε πως δεν του αρέσει γενικότερα να εκθέτει την προσωπική του ζωή, αλλά δεν είναι κάτι που τον αγχώνει.

Πήρε φωτιά το twitter για τη γέννα του...

Τα tweets δε σταμάτησαν μόλις έγινε γνωστή η είδηση.

Ενώ χθες ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυπτε στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφος του Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν αγόρι, αργά το βράδυ έσκασε η «βόμβα» και για τον ίδιο. Οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής βρέθηκαν για λίγο σε δεύτερη μοίρα χθες στο Twitter και το κοινό ασχολήθηκε αποκλειστικά με το μεγάλο του μυστικό του κριτή του MasterChef.

Κάποιες θαυμάστριες απογοητεύτηκαν και όλοι ψάχνουν την άγνωστη μαμά. Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».