«Δεν πιστεύω στη συνταγή της...» - Αποκαλυπτική η Μαντώ για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovison 2022

Θα μας ξανά εκπροσωπούσε στο διαγωνισμο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν πιστεύω στη συνταγή της...» - Αποκαλυπτική η Μαντώ για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovison 2022

Η Μαντώ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα την Τρίτη 10/5 και μεταξύ των όσων είπε η τραγουδίστρια στάθηκε και στο κομμάτι Eurovision μιας και έχει περάσει παλιότερα από τον διαγωνισμό και ξέρει πολύ καλά τι εστί η όλη διοργάνωση.

Με διάθεση να πήγαινε ξανά, σε περίπτωση που έπεφτε στα χέρια της ένα πολύ καλό κομμάτι, η Μαντώ σχολίασε και την ελληνική συμμετοχή, που αναμένεται να μας εκπροσωπήσει φέτος. Πιο αναλυτικά, σχολίασε πως βλέπει με πολύ καλό μάτι την Αμάντα Γεωργιάδη και πως της αρέσει πάρα πολύ κομμάτι, που θα ερμηνεύσει. Γενικότερα, η καλλιτέχνης έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και τα προγνωστικά της δίνουν πολύ καλή θέση για τον τελικό.

Οι δηλώσεις της Μαντούς για την Eurovision 2022

«Tο φετινό τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision το έχω ακούσει και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικό τραγούδι, έχει μια μελαγχολία και μου αρέσει το βάθος που διαθέτει. Εύχομαι να πάει καλά και πολύ πολύ καλή τύχη στην Αμάντα Γεωργιάδη».

«Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπάω στην Eurovision. Αν μου άρεσε το τραγούδι, γιατί όχι. Δεν θα άλλαζα τίποτα στην συμμετοχή μου γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάω με ένα τραγούδι που δεν είναι… Eurovision. Δεν πιστεύω στη συνταγή της Eurovision.Θα ξαναπήγαινα με μια πολύ καλή μπαλάντα όπως αυτή που πήγα» συμπλήρωσε η Μαντώ.

«Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα...»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε, το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3, η Μαντώ στην «Ελένη». Η κορυφαία τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, η οποία ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμα μαθήτρια, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που θα σταματούσε το τραγούδι. Η ίδια, μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της εξαιτίας των εξαντλητικών διαιτών που έκανε. στο παρελθόν.

«Μπήκα από νωρίς στο χώρο και στη δισκογραφία. Ήταν δύσκολη τριετία για μένα μέχρι να τελειώσω το Λύκειο. Ευτυχώς οι καθηγητές μου έδειχναν κατανόηση, γιατί ήξερα ότι δούλευα παράλληλα. Το «Εμείς» ήταν ένα καλό ξεκίνημα για τον Αντώνη Ρέμο. Ένα τραγούδι που έμεινε ιστορικό, έγινε και ύμνος του Ολυμπιακού.

Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις σωστούς ανθρώπους. Με βοήθησαν και οι γονείς μου πάρα πολύ, γιατί μία γυναίκα με δύο παιδιά και χωρισμένη, όπως κι εγώ, είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστεί όλα αυτά. Ο έρωτας είναι πηγή ζωής και έμπνευσης. Αλλά πρέπει να προκύψει, δεν πατάς το κουμπί και έρχεται! Στην εποχή μας είναι λίγο δύσκολο το φλερτ, γιατί οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Πιστεύω ότι υπάρχει το ενδιαφερόμενο ανδρικό κοινό», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ και πρόσθεσε:

«Για να κάνει καριέρα κάποιος πρέπει να έχει επιτυχίες, αλλά το μουσικό υπόβαθρο και οι μουσικές γνώσεις δίνουν την διάρκεια. Αυτό είναι που κερδίζει την εκτίμηση του κοινού, γιατί το κοινό ξέρει να κρίνει πέρα από την επιτυχία. Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα σταματήσω. Είμαι ευχαριστημένη με την πορεία μου. Δεν θα το κάνω με στενοχώρια αυτό, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα κάτσω να απολαύσω τις δάφνες μου και θα κοιτάω πίσω στα πράγματα που έχω κάνει».