Δεν ήξερε από που του ήρθε - Απρόσμενη έκπληξη για τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

Εμφανίστηκε στο πλατό και έγινε χαμός!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν ήξερε από που του ήρθε - Απρόσμενη έκπληξη για τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

Μετά την τοποθέτηση του για το Survivor,μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Τρίτης 10/5 στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι, όταν η Ευγενία Σαμαρά εμφανίστηκε στο πλατό, το οποίο διαμορφώθηκε κατάλληλα, για να υποδεχθεί την ηθοποιό και δικηγόρο του Σασμού και να απαντήσει σε καυτά ερωτήματα.

Απάντησε και σε κάποιες ερωτήσεις φωτιά δίνοντας spoiler

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε τη θέση του δικαστή, κι έκανε στην Ευγενία Σαμαρά ερωτήσεις σχετικά με τη σειρά που ίσως και να περιείχαν μια δόση spoiler και μέσα σε όλες αυτές ρωτήθηκε αν η ίδια θα ερωτευτεί τον Αργύρη Πανταζάρα στη σειρά, και αν ο Νικηφόρος τελικά, είναι γιος του Μαθιού, και η απάντηση της προκάλεσε πανικό!

Όσα θα δούμε απόψε στον Σασμό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός! Στο επεισόδιο της Τρίτης 10/5 ο Νικηφόρος ξεσπά, η Αργυρώ φοβάται την αλήθεια η οποία θα γίνει γνωστή λόγω ενός τραγικού γεγονότος, ενώ η Βασιλική θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το παιδί της και τον πατέρα του.

Επεισόδιο 138

Ο Νικηφόρος ξεσπά άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας. Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της, ενώ εκείνος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα.

Ο Μανόλης θα αντιμετωπίσει μια απρόσμενη συμπεριφορά από τον καθηγητή που τον καλεί στο γραφείο του. Ο Γεράσιμος συνεχίζει να παίζει με τον Καραπάνο σαν τη γάτα με το ποντίκι.

Ένα νέο για μια «μεγάλη δουλειά» δίνει στον Αντώνη την ελπίδα ότι θα εξαρθρώσουν το κύκλωμα του Καραπάνου. Η Βασιλική πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.