«Έκλαιγα πολύ» - Απίστευτη αποκάλυψη από τον Παπαδημητρίου για τους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη

Ποιος τον κράτησε τελευταία στιγμή στο σίριαλ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έκλαιγα πολύ» - Απίστευτη αποκάλυψη από τον Παπαδημητρίου για τους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 την Τρίτη 10/5 και μεταξύ των ειλικρινών δηλώσεων, που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή στην θρυλική σειρά, Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη.

Ο ηθοποιός δε μπορεί να ξεχάσει με τίποτα το ρόλο του, ο οποίος άφησε εποχή και χάρισε απίστευτο γέλιο σε όλους τους τηλεθεατές. Για εκείνον όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά τότε, καθώς όπως δήλωσε στην αρχή των γυρισμάτων έκλαιγε πολύ και δεν ήθελε να συνεχίσει.

Στη συνέχεια, αντιλήφθηκε το πόσο γέλιο χάριζε με το υποκριτικό του ταλέντο και παρέμεινε. Γενικότερα, μπορεί να έχουν περάσει τόσα χρόνια από την ολοκλήρωση του σίριαλ όμως οι αφηγήσεις από εκείνη την εποχή δε σταματούν και ειδικά αυτές οι συγκινητικές για τον πρωταγωνιστή Νίκο Σεργιανόπουλο, που δεν είναι σήμερα στη ζωή.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Παπαδημητρίου για το σίριαλ Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη

«Όταν περπάτησα στο κόκκινο χαλί, μπροστά μας ήταν η Ντέμι Μουρ και μας πέρασαν για το επιτελείο της. Μόνο εγώ, η Βασιλειάδου και η Παξινού κάναμε καριέρα μετά τα 40», είπε αρχικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Για τη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη» είπε: «Όταν μου το πρότειναν, αρνήθηκα γιατί φοβόμουν. Και μετά σκεφτόμουν να πω ότι έχω ένα ατύχημα για να μην το κάνω. Και τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ. Και ήρθε η Χρυσούλα Διαβάτη και μου λέει “είστε πολύ καλός” κι έτσι… ξεφοβήθηκα».

«Στην αρχή δεν κατάλαβα πόσο μεγάλη επιτυχία έκανε το Fort Boyard», είπε επίσης ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

 Άγγελος Παπαδημητρίου

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου (γενν. 1952, Κιάτο) είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και εικαστικός με πολύπλευρη παρουσία στις τέχνες. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, τόσο στο θέατρο πρόζας όσο και στο μουσικό θέατρο. Αναφέρουμε ενδεικτικά: Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Ν. Χουρμουζιάδη στην Πειραματική Σκηνή της Τέχνης Θεσσαλονίκης (1995), Στησιχόρου και Πιπίνου Γωνία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Όρνιθες του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Ν. Αρμάου με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (1996), Νεφέλες του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Α. Βουτσινά στην Επίδαυρο (1998), Οπερέτα του Βιτόλ Γκόμπροβιτς σε σκηνοθεσία Β. Νικολαΐδη στο Κ.Θ.Β.Ε. (2005).

Οι Απάχηδες των Αθηνών του Ν. Χατζηαποστόλου (2008) και Το Μικρόβιο του Έρωτα του Κ. Γιαννίδη (2009) στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Ι. Σιδέρη και Σ. Σπυράτου – Λ. Λιάβα αντίστοιχα, Σιρανό ντε Μπερζεράκ του Ε. Ροστάν σε σκηνοθεσία Ν. Καραθάνου στο Εθνικό Θέατρο (2010).

Άγγελος Παπαδημητρίου

Το ρεπερτόριό του ως τραγουδιστή περιλαμβάνει κυρίως τραγούδια από την ελληνική οπερέτα και το ελαφρό τραγούδι. Έχει επίσης λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και παραγωγές. Ως εικαστικός έχει παρουσιάσει τα έργα του σε πολλές ατομικές εκθέσεις στην γκαλερί Νέες Μορφές στην Αθήνα (1993-2008), ενώ η πιο πρόσφατη έκθεσή του Castrato (2010) παρουσιάστηκε στην γκαλερί The Breeder, επίσης στην Αθήνα.

Έργα του έχουν συμπεριληφθεί σε ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων στην έκθεση Apperto 93 στην 45η Μπιενάλε της Βενετίας (1993) και στη 2η Μπιενάλε της Αθήνας με τίτλο Heaven (2009). Το 2010, έλαβε διάκριση από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης (AICA).