Eurovision 2022: Η Αμάντα και η Ανδρομάχη αποθεώθηκαν από την Daily Mail πριν από τους Ημιτελικούς

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Η Αμάντα και η Ανδρομάχη αποθεώθηκαν από την Daily Mail πριν από τους Ημιτελικούς

Πως και πως περιμένουν οι θαυμαστές της Eurovision 2022 να ξεκινήσει ο μουσικός διαγωνισμός απόψε 10/5 το βράδυ καθώς διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Α' ημιτελικό στην 15η σειρά με την Αμάντα Γεωργιάδη και το κομμάτι «Die Together», ενώ στον Β’ Ημιτελικό η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το «Ela».

Από την άλλη, οι δυο εκρηκτικές τραγουδίστριες "μάγεψαν" τους πάντες με τις εμφανίσεις τους το Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision και μάλιστα έγιναν και θέμα στην Daily Mail. Πιο συγκεκριμένα, η Βρετανική εφημερίδα φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε με τις δύο τραγουδίστριες και έκανε ολόκληρο δημοσίευμα για εκείνες, λίγο πριν τους δύο ημιτελικούς.

Η αποθέωση της Ανδρομάχης και της Αμάντας από την Daily Mail

Eurovision 2022

Μία ανάσα πριν τον πρώτο ημιτελικό - Που θέλουν την Ελλάδα τα στατιστικά

Μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον φαντασμαγορικό πρώτο ημιτελικό της μουσικής γιορτής, της Eurovision 2022. Εκεί θα δώσει τη δική της μάχη για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και η Αμάντα Γεωργιάδη, μετά την απίστευτη εμφάνισή της στο Τιρκουάζ χαλί, θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Die Together» με τα στοιχήματα να την τοποθετούν ήδη αρκετά ψηλά!

Τα στοιχήματα του πρώτου ημιτελικού για την Ελλάδα

Σύμφωνα με τα διεθνή γραφεία στοιχημάτων, η χώρα μας βρίσκεται στην 2η θέση και φυσικά έτσι παίρνει την πρόκριση στον τελικό. Η Κύπρος και η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Ela», που διαγωνίζεται την Πέμπτη στο δεύτερο ημιτελικό, φαίνεται να περνάει οριακά στον τελικό, καθώς τα στοιχήματα τη δείχνουν στην 9η θέση και όσον αφορά τον μεγάλο τελικό, τα στοιχήματα έχουν την Ελλάδα στην 7η θέση και την Κύπρο στην 18η.

Τα στατιστικά της Eurovision για την Ελλάδα

Τα στατιστικά της Eurovision για την Κύπρο