Eurovision 2022: «Πάμε Ελλάδα!» - Η ανάρτηση της Στεφανίας για την Αμάντα πριν τον ημιτελικό

Εκπροσώπησε πέρυσι τη χώρα μας και κατέκτησε την 10η θέση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: «Πάμε Ελλάδα!» - Η ανάρτηση της Στεφανίας για την Αμάντα πριν τον ημιτελικό

Μήνυμα στην φετινή διαγωνιζόμενη, λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη θέλησε να στείλει η περυσινή εκπρόσωπος Στεφανία Λυμπερακάκη, που κατέκτησε την 10η θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού με το «Last Dance».

Η ανάρτηση της Στεφανίας για τη Eurovision

Σε story της στο Instagram, η τραγουδίστρια που αναδείχθηκε μέσα από τον διαγωνισμό τον οποίο διασκέδασε με την καρδιά της όταν συμμετείχε έγραψε «Πάμε Ελλάδα» δημοσιεύοντας επίσης, μερικά στιγμιότυπα από τις πρόβες της Αμάντα Γεωργιάδη.

Η ανάρτηση της Στεφανίας για την Αμάντα

Οι τελευταίες αλλαγές πριν εμφανιστεί στη σκηνή του Pala Olimpico η Αμάντα Γεωργιάδη

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision έχει ξεκινήσει και η ελληνική συμμετοχή «τρέχει πυρετωδώς» για να βγάλει το άρτιο αποτέλεσμα που έχει οραματιστεί, υπό τις εντολές του Φωκά Ευαγγελινού. Ωστόσο για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα έκαναν κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμάντα Γεωργιάδη θα εμφανιστεί στην 15η θέση και μέχρι στιγμής τα στοιχήματα τη θέλουν να έχει εύκολη πρόκριση στον τελικό της Eurovision. (Δείτε εδώ ποια θέση της δίνουν οι στοιχηματικές)

Σύμφωνα με την «Super Κατερίνα» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στις πρόβες της ελληνικής συμμετοχής υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα που όμως ξεπεράστηκαν.

  • Οι καρέκλες «λιώνουν» γρήγορα με το… χρώμα. Στις προηγούμενες πρόβες αυτό το εφέ καθυστερούσε, με αποτέλεσμα να φαίνεται κουραστικό
  • Οι σκιές (αναμνήσεις) της Αμάντας. Στην πρώτη πρόβα, δεν βλέπαμε καθόλου τα χορευτικά, ωστόσο τώρα η τηλεσκηνοθεσία «βοήθησε» να φαίνονται εναλλάξ, τη μία στο αριστερό μέρος της οθόνης και την άλλη στο δεξί.
  • Η εναλλαγή φωτισμού στα κοντινά πλάνα διορθώθηκε κι έγινε πιο γρήγορη