Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Ο μικρός Γιώργος θα έχει έναν αδερφό η μία αδερφή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Πολλά γεννητούρια ετοιμάζονται στη showbiz, καθώς πολλές από τις διάσημες ελληνίδες περιμένουν τα μωρά τους, ανάμεσα σε αυτές και η Μαντώ Γαστεράτου που περιμένει την αύξηση του δεύτερου της παιδιού. (Δείτε εδώ ποια διάσημη Ελληνίδα θα γίνει σύντομα μανούλα)

Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Μάλιστα η Μαντώ έχει μοιραστεί πολλές φορές πόσο η μητρότητα της άλλαξε την ζωή και πόσο σημαντικό είναι αυτο το κομμάτι για τη ζωή της. Ωστόσο έχει σπάσει και πολλά στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες του θεάματος να μετρούν την κάθε τους θερμίδα. Εκείνη έχει παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της τρώει ότι λιγουρευτεί.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή «Happy Day» η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού της, το οποίο θα είναι ένα κοριτσάκι. Ενώ η ίδια δεν κρύβει την χαρά της, που μετά τον γιο θα κάνει και μία κόρη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου για την γιορτή του γιου της

Την ονομαστική του εορτή είχε τη Δευτέρα 15/4 ο γιος της Μαντώς Γαστεράτου, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον γιο της εχθές έκανε ακόμα μία ανάρτηση προκειμένου να ευχηθεί στο παιδάκι της, και η αλήθεια είναι πως συγκινηθήκαμε αρκετά από τα λόγια που έγραψε για το αγγελούδι της.

«Γιώργαρε μου αγάπη μου, αστέρι μου, στολίδι μου, φεγγάρι μου σε λατρεύω!!! Να σε χαιρόμαστε αντρούλη μου» έγραψε στο Instagram και δημοσίευσε μία τρυφερή τους φωτογραφία που είναι αγκαλιά.