Σήμερα είναι 31 ετών και χωρίς γυαλιά μυωπίας - Γοητευτικός άντρας ο "Μιλτιάδης" από το Είσαι το ταίρι μου

Πέρασαν 21 χρόνια από τότε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα είναι 31 ετών και χωρίς γυαλιά μυωπίας - Γοητευτικός άντρας ο

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική παίζοντας σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές συνήθως ρόλους μικρών παιδιών.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1999 στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της κωμικής σειράς Εγκλήματα στον ANT1 όπου υποδύθηκε ένα παιδάκι που λέει τα κάλαντα στο σπίτι της οικογένειας Μητρόπουλου. Λίγους μήνες μετά επανεμφανίστηκε στα Εγκλήματα αύτη τη φορά υποδυόμενος το γιο του Αλέκου Παπαδήμα σε όνειρο. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε και σε άλλες σειρές.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της δραματικής σειράς Σύνορα Αγάπης, έλαβε μέρος σε μία ιστορία της σειράς Αθώος ή Ένοχος και τέλος έπαιξε στη νεανική σειρά Δούρειος Ίππος. Το 2000 εντάχθηκε στο καστ της καθημερινής σειράς του Νίκου Φώσκολου Καλημέρα Ζωή υποδυόμενος το μικρό γιο του ταξίαρχου Στάθη Θεοχάρη, Βασίλη Θεοχάρη στον όγδοο και ένατο κύκλο της σειράς. Το 2001, πέρα από την παρουσία του στην καθημερινή σειρά, έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές Μικρές αμαρτίες και Επιφάνεια.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του μικρού Μιλτιάδη Ζύγουρα στη κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου Είσαι το Ταίρι Μου στο Mega Channel. Εκεί τη σεζόν 2001-2002 είχε το ρόλο του μικρότερου μέλους της οικογένειας Μπεζεντάκου που ακολουθούσε πιστά τον τρόπο διαπαιδαγώγησης της αυταρχικής μητέρας του Αννέτας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) μέχρι που γνωρίζει τη Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και προσπαθεί να συμβαδίσει με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδάκια της ηλικίας του. Την επόμενη σεζόν ήταν μέρος του καστ της κοινωνικής σειράς Ζευγάρια στον ANT1 έχοντας το ρόλο του Αλέξη, του μικρού γιού του Γιώργου Νινιού και της Άννας Αδριανού. Το 2002 πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία μικρού μήκους Έγκλημα και τιμωρία.

σειρά είσαι το ταιρι μου

Το 2004 έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Φάε τη σοκολάτα σου υποδυόμενος τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς σε παιδική ηλικία. Το 2004 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Δήμητρα Χατούπη στην κοινωνική ταινία Χαιρέτα μας τον πλάτανο. Τη σεζόν 2005-2006 έπαιξε μαζί με την Ελένη Καστάνη στη σειρά Η κατάλληλη στιγμή. Το 2011 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στη Γενιά των 592 ευρώ. Το 2014, ύστερα από αποχή πολλών χρόνων, δέχτηκε την πρόταση του σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο Είσαι το Ταίρι Μου, για ένα μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι. Έτσι εμφανίστηκε στο ενδέκατο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς όπου έπαιξε ξανά μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου μετά από 13 χρόνια.

Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γραφίστας.

Αγνώριστος σήμερα ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης

Παναγιώτης Φιλιππαίος

Παναγιώτης Φιλιππαίος μιλτιάδης

Παναγιώτης Φιλιππαίος μιλτιάδης είσαι το ταιρι μου πως ειναι σημερα