Eurovision 2022: Με σιθρού μπλουζάκι στο πλευρό της Αμάντα ο σύντροφός της

Τη στήριξε στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Με σιθρού μπλουζάκι στο πλευρό της Αμάντα ο σύντροφός της

Ένα τραγούδι για τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της ήταν η αφορμή για να δούμε το βράδυ της Τρίτης (11/5) την Αμάντα Γεωργιάδη στην σκηνή του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια κατάφερε να εξασφαλίσει με μεγάλη άνεση την πρόκριση της στον τελικό του Σαββάτου (14/5), ενώ στο πλευρό της είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο σύντροφός της. Το όνομά του είναι Erlend Iversen Nakken, είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.

Είναι κοντά ηλικιακά, ενώ γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, με τον Erlend να είναι πιο εξωστρεφής και να δημοσιεύει κατά καιρούς κάποια κοινά τους στιγμιότυπα. Μάλιστα, στις πληροφορίες του προφίλ του ο σύντροφος της Αμάντα αναφέρει: «Είμαι το αγόρι της Αμάντα».

Τι σιθρού μπλουζάκι του σύντρόφου της Αμάντα τράβηξε την προσοχή στη Eurovision

Oι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την πρόκριση στον τελικό

Στην κάμερα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Αμάντα Γεωργιάδη λίγο μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision, το βράδυ της Τρίτης (10/5), με τη νεαρή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως όταν ανέβηκε στη σκηνή ήταν πάρα πολύ αγχωμένη.

«Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. To χειροκρότημα που άκουσα μου έδωσε πολύ ενέργεια. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου. Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό», είπε αρχικά, ενώ για τον μεγάλο τελικό, είπε: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Θα περάσουμε ωραία».