«Όταν επέστρεψα από την Eurovision...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελπίδας

Όλα όσα είπε στον αέρα του «Mega Καλημέρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν επέστρεψα από την Eurovision...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελπίδας

Μια μέρα μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision, η Ελπίδα μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και θυμήθηκε όλα όσα συνέβησαν στην δική της συμμετοχή, ενώ αποκάλυψε και ποια δουλειά έκανε πριν ξεκινήσει το τραγούδι.

Πώς έζησε την Eurovision η Ελπίδα;

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το παρελθόν σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ χαζή που δεν έβλεπα τι άξιζα, θα το είχα χαρεί πιο νωρίς. Έλεγα “τι βρίσκει ο κόσμος και υπάρχει τέτοιος θαυμασμός;”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια μίας μετακόμισης, καθώς έβγαζε κούτες βρήκε μία κοτσίδα. Ήταν από τα μαλλιά της, την είχε κρατήσει η μητέρα της.

Όσον αφορά την Eurovision, μίλησε για την δύσκολη εμπειρία που έζησε. «Όταν ήμουν στην Eurovision έκλαιγα συνέχεια. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα την αποδοχή»!

Η Ελπίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την συμμετοχή της στην Eurovision

Η Ελπίδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 την Τρίτη 3/5 και συνομιλώντας με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για την συμμετοχή της στην Eurovision το 1986 στην Νορβηγία, όπου τραγούδησε το "Τώρα ζω".

«Έχω πάει δύο φορές, μία με την Ελλάδα και μία με την Κύπρο. Με την Κύπρο ήταν χάλια. Το τραγούδι πρώτα και μετά εγώ. Το Ρικ με φώναξε για να διορθώσω μία κατάσταση η οποία δεν ήταν καλή για αυτούς και επειδή με λατρεύανε στην Κύπρο δέχτηκα.

Μου έστειλαν το τραγούδι, το άκουσα, είπα αυτό εγώ δεν το τραγουδάω, συγγνώμη. Τους πρότεινα όμως, πως αν διορθωθούν κάποια πράγματα, θα μπορούσα και να το πω. Το πήραν δύο σπουδαίοι μουσικοί το πειράξανε και έγινε μια πολύ ωραία μπαλάντα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Φτάνουμε 15 μέρες πριν, με φωνάξαν στο στούντιο να τραγουδήσω και την ώρα που μπαίνω ακούω το παλιό. Τι να έκανα; Το πήρα πάνω μου και είπα πάω να το πω. Βγήκαμε στην 20η θέση από τις 20 χώρες».