«Είναι...» - Η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε το φύλο του μωρού στον "αέρα" του Ποιος είναι πρωινιάτικα

Μαντέψατε σωστά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι...» - Η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε το φύλο του μωρού στον

Η Άννα Μπεζάν διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς περιμένει να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Αφού αποχαιρέτησε τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, ο οποίος αποχώρησε για το Asia Express με την μητέρα του, Χριστίνα Παππά, εμφανίστηκε στον "αέρα" της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα την Τετάρτη 11/5 και μίλησε για τα συναισθήματά της για την απουσία τους, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού.

Η ίδια αντιμετωπίζει με χιούμορ το γεγονός ότι θα βρίσκεται μακριά τους για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, λέγοντας πως αυτό είναι και το μυστικό για έναν καλό γάμο. Διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, επομένως δεν φοβάται ότι ο σύντροφός της θα χάσει την πιο σημαντική στιγμή του παιδιού τους, το οποίο είναι κοριτσάκι.

Η αποκάλυψη της Άννας Μπεζάν για το φύλο του μωρού

«Δεν βλέπετε τον μαύρο κύκλο; Δεν έχω κλείσει μάτι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε με μία δόση χιούμορ: «Εγώ τους έδιωξα. Το μυστικό για ένα πετυχημένο γάμο είναι να διώξεις πεθερά και άνδρα, αν τα καταφέρεις».

«Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ήρεμη. Είναι κορίτσι. Είμαι πεντέμισι μηνών», κατέληξε.

"Το καλοκαίρι θα γίνει πολιτικός..."

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή στην εκπομπή Happy Day. Γλυκιά εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον καλό της με πολιτικό γάμο παρόλο που δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Ο λόγος για την Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά.

«Mου έχει στοιχίσει αυτή τη σεζόν που δεν κάνω σίριαλ αλλά χαλάλι. Οι φωτογραφίσεις είναι πιο ξεκούραστες» είπε.

«Έχω κάτι χαρούμενες ορμόνες που αγαπάω όλον τον κόσμο, είμαι πανηγύρι μόνη μου. Το καλοκαίρι σίγουρα θα γίνει πολιτικός γάμος αλλά δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Θέλω να κάνει την πρόταση όπως νιώθει ο Δημήτρης. Είμαστε και οι δύο πρακτικοί άνθρωποι αλλά θέλουμε να το κάνουμε σωστά οπότε θα γίνει όπως πρέπει και όταν πρέπει, ανάλογα και με τους χρόνους του Δημήτρη» εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της.