«Όχι, πάψε, σκάσε» - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Μικρούτσικος και Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Δεν μαζευόταν η κατάσταση...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όχι, πάψε, σκάσε» - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Μικρούτσικος και Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Την Τετάρτη 11/5 είδαμε το πάνελ του Super Κατερίνα να σχολιάζει για πολλή ώρα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 10/5 στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022. Πρώτον από όλους είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει τις εμφανίσεις και κυρίως αν εμμένει σε αυτή της Ελλάδας.

Η αλήθεια είναι πως είχε αντίθετη με την κοινή γνώμη θέση, καθώς είδαμε τους χρήστες να είναι κατά ενθουσιασμένοι με την ερμηνεία της Αμάντα. Και εκεί λοιπόν που ο παρουσιαστής ήθελε να τεκμηριώσει την αρνητική του άποψη τον διέκοψαν και τότε πραγματικά ξεκίνησε ένας δίχως αύριο τσακωμός ανάμεσα σε εκείνον και την κεντρική παρουσιάστρια.

Η παρεξήγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Κατερίνα Καινούργιου

«Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν; Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα.

Μάταια προσπαθούσε η Κατερίνα Καινούργιου να τον μεταπείσει. «Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα! Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει «Όχι, πάψε, σκάσε»; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά! Ή βαβουριάζουμε όλοι ή δεν αφήνουμε άλλο λόγο», συνέχισε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Θέλω να μου πεις την άποψή σου. Εγώ δεν είμαι η παρουσιάστρια;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Από τα πεπραγμένα το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια. Είσαι, αλλά από τα πεπραγμένα δεν ξέρω από πού πρέπει να ζητάω άδεια».

''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Αμάντα στον ημιτελικό

Το βράδυ της Τρίτης 10/5 ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 και μεταξύ των χωρών, που προβλήθηκαν τραγούδησε και η Αμάντα, η οποία κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού. Η αλήθεια είναι πως η Ελληνίδα εκπρόσωπος έβαλε τα δυνατά της και αυτό φάνηκε από την πολύ καλή σκηνική παρουσία της αλλά και από τα επικά σχόλια, που έλαβε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως μέσα από το πάνελ του Super Κατερίνα, που συμμετέχει σχολίασε την εμφάνιση της την Τετάρτη 11/5, όχι με τα καλύτερα λόγια θα έλεγε κανείς. Αστοχίες διέκρινε ο τόσο στην παρουσία και το στήσιμο της αλλά και κάποιες φωνητικές δυσκολίες, πράγματα που όπως ανέφερε δεν είχε δει να συμβαίνουν στις αρχικές πρόβες.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού.... Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια.

Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.