Ξέσπασε σε γέλια όλο το πλατό - Ο Γιώργος Λιάγκας έψαχνε την Αμάντα Γεωργιάδη αλλά ήταν σε άλλη εκπομπή

Δεν ήταν ενημερωμένος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε σε γέλια όλο το πλατό - Ο Γιώργος Λιάγκας έψαχνε την Αμάντα Γεωργιάδη αλλά ήταν σε άλλη εκπομπή

Στο Πρωινό, την Τετάρτη 11/5, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής παρουσίασε την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στην Eurovision 2022, η οποία αποθεώθηκε στο Twitter, και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα βρισκόντουσαν σε επικοινωνία με τον ρεπόρτερ που βρίσκεται στο Τορίνο για την αναμετάδοση όλων των εξελίξεων.

Ο παρουσιαστής ζήτησε να μάθει την κατάσταση της τραγουδίστριας της ώρα που μιλούσαν, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη μιλούσε την ίδια στιγμή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και όλοι ξέσπασαν σε γέλια και εξαιτίας της άγνοιας, αλλά και με την απάντηση που πήρε από τον ανταποκριτή.

Το "άβολο" περιστατικό του Γιώργου Λιάγκα στον "αέρα" της εκπομπής

«Σήμερα έχεις μιλήσει με την Αμάντα; Πού είναι; Έχει ξυπνήσει; Έχει πάει για πρωινό η ελληνική αποστολή;», ρώτησε ο ίδιος.

«Τώρα με ενημερώνουν ότι είναι στην Κατερίνα Καινούργιου, οπότε έχει ξυπνήσει σίγουρα. Δεν μπορώ να βλέπω τις άλλες εκπομπές. Δεν το έχω κάνει ποτέ να βλέπω», του απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Είναι φθηνιάρικο» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Αμάντα στον ημιτελικό της Eurovision

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το πάνελ του Super Κατερίνα, που συμμετέχει σχολίασε την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη την Τετάρτη 11/5, όχι με τα καλύτερα λόγια θα έλεγε κανείς. Αστοχίες διέκρινε ο τόσο στην παρουσία και το στήσιμο της αλλά και κάποιες φωνητικές δυσκολίες, πράγματα που όπως ανέφερε δεν είχε δει να συμβαίνουν στις αρχικές πρόβες.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού.... Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια.

Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.