Eurovision 2022: Και όμως! - Αυτή τη θέση δίνουν τα στοιχήματα στην Ελλάδα για τον τελικό

Ποια χώρα βγάζουν πρώτη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Και όμως! - Αυτή τη θέση δίνουν τα στοιχήματα στην Ελλάδα για τον τελικό

H Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2022 με το τραγούδι Die Together και η πρόκριση της για τον τελικό ήρθε μετά την πολύ καλή εμφάνιση, που έκανε την Τρίτη 10/5 στους πρώτους ημιτελικούς. Η επιτυχία φάνηκε όχι μόνο από το επόμενο στάδιο στο οποίο και πέρασε αλλά από την τεράστια αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της οι χρήστες του twitter.

Στον μεγάλο τελικό λοιπόν, το Σάββατο 14 Μαϊου περιμένουν να δουν ξανά όλοι την τραγουδίστρια και φυσικά την καταμέτρηση, που θα ορίσει την νικήτρια χώρα. Γενικά η ελληνική συμμετοχή από την αρχή της ανακοίνωσης της λαμβάνει πολύ καλά σχόλια και σύμφωνα με τα νέα στοιχήματα η θέση που της δίνουν είναι η 6η με πρώτη να θέλουν την Ουκρανία.

Ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα στην Αμάντα Γεωργιάδη στον τελικό της Eurovision

1.Ουκρανία
2.Ιταλία
3.Ηνωμένο Βασίλειο
4.Σουηδία
5.Ισπανία

Amanda - Eurovision

6.Ελλάδα
7.Πολωνία
8.Νορβηγία
9.Oλλανδία
10.Σερβία

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα μετά την πρόκριση στον τελικό

Στην κάμερα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Αμάντα Γεωργιάδη λίγο μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision, το βράδυ της Τρίτης (10/5), με τη νεαρή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως όταν ανέβηκε στη σκηνή ήταν πάρα πολύ αγχωμένη.

Η Αμάντα κατάφερε να εξασφαλίσει με άνεση την πρόκρισή της στον τελικό, ενώ η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασε τόσο το κοινό που βρισκόταν μέσα στην αρένα του Τορίνο, όσο και τον κόσμο που παρακολούθησε από την τηλεόραση.

«Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. To χειροκρότημα που άκουσα μου έδωσε πολύ ενέργεια. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου. Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό», είπε αρχικά, ενώ για τον μεγάλο τελικό, είπε: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Θα περάσουμε ωραία».