Johnny Depp: Τι κρύβεται πίσω από την οικειότητα με την δικηγόρο του;

Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Johnny Depp: Τι κρύβεται πίσω από την οικειότητα με την δικηγόρο του;

Όσο η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard, την οποία έχουν ξεφτιλίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται σε εξέλιξη, φήμες θέλουν τον ηθοποιό να έχει δημιουργήσει μία άλλους είδους σχέση, πέρα από τα επαγγελματικά και τα φιλικά όρια, με μία από τις δικηγόρους του.

Η αλήθεια για την σχέση του Johnny Depp με την δικηγόρο του

Ο λόγος για την Καμίλ Βάσκεζ που ειδικεύεται σε δικαστικές διαφορές και παραβιάσεις συμβολαίων. Οι οικειότητα που έχουν μεταξύ τους και ορισμένες από τις χειρονομίες τους για κάποιου αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία μία σχέσης, ωστόσο η δικηγόρος από την μία πλευρά φαίνεται πως διατηρούσε σχέση με Βρετανό επιχειρηματία ακινήτων και από την άλλη το TMZ διαψεύδει απόλυτα κάθε πιθανότητα.

Η δικηγόρος του Johnny Depp

Οι χρήστες του Twitter, παρόλα αυτά, έχουν "τρελαθεί" με όσα φαντάζονται ότι μπορεί να συμβαίνουν μεταξύ τους και σχολιάζουν στα social media: «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι "κουμπωμένοι", όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους.

Η σχέση ειναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του».

Σούσουρο με την φωτογραφία της Amber Heard - Το δικαστήριο την απέρριψε

Μετά τις φωτογραφίες του ηθοποιού, όπου απεικονίζεται λιπόθυμος, όμως, μία νέα φωτογραφία έχει προκαλέσει σούσουρο, καθώς δεν έγινε δεκτή κατά την δίκη.

Η Amber Heard, λοιπόν, θέλησε να παρουσιάσει στο δικαστήριο μία φωτογραφία που απεικονίζεται η ίδια με αίμα στα χείλη της, κρατώντας ένα απειλητικό σημείωμα που ισχυρίζεται πως είχε γράψει ο πρώην σύντροφός της. Η ίδια υποστήριξε πως για την πληγή στα χείλη της οφείλεται, φυσικά, ο Johnny Depp, που την χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους, λέγοντας:

«Σε έναν τσακωμό μας στο λοφτ του στο κέντρο του Λος Άντζελες, την ώρα που ήμασταν στον χώρο της κουζίνας, ο Τζόνι με χαστούκισε με την ανάστροφη του χεριού του» και συμπλήρωσε:

«Ο Τζόνι φορά συνήθως πολλά δαχτυλίδια», ενώ εξήγησε: «Έτσι όπως με χτύπησε, είδα λίγο αίμα να πετάγεται στον τοίχο».

Το σημείωμα έγραφε: «Θα επιστρέψω», ωστόσο πρώτα οι δικηγόροι του αντιπάλου της την απέρριψαν ως μη αυθεντική και έπειτα από τους δικαστές, καθώς κατατέθηκε εκπρόθεσμα.

Amber Heard