Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι - Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια

Οι followers της ρωτούσαν συνεχώς τι συμβαίνει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι - Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια

Η γνωστή youtuber και παρουσιάστρια Εβελίνα Νικόλιζα, που πρόσφατα έδωσε και συνέντευξη στο YOU, το τελευταίο διάστημα είχε αποστασιοποιηθεί από τα social και οι πιστοί followers άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, και έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό κανάλι της στο Youtube, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Κλεάνθη.

Χώρισε η Εβελίνα Νικόλιζα

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο της.

Μελαχρινός με μούσια - Αυτός ήταν ο σύντροφος της Εβελίνας Νικόλιζα

Μια από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες της τηλεόρασης είναι αναντίρρητα η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία βρίσκεται στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται".

Πέρα από τις επιτυχίες στα επαγγελματικά, η Εβελίνα είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της μιας και συγκατοικεί εδώ και 4 χρόνια με τον σύντροφό της, Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

Η ίδια μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και πολλές από αυτές απαθανατίζουν την ίδια με τον αγαπημένο της!

Ο σύντροφός της, Κλεάνθης Κωνσταντινίδης είναι καλλιτέχνης και συγκεκριμένα μουσικός. Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι μουσικός παραγωγός και ηχολήπτης. Ο ίδιος σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

"Το ειδύλλιό μας οφείλεται σε μια χαλασμένη μπαταρία αυτοκινήτου! Είχε καλέσει κόσμο η Εβελίνα στο σπίτι της και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήμουν κι εγώ. Φεύγοντας διαπιστώνω ότι άφησα κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά. Αντί να πάρω την οδική βοήθεια πήγα πίσω στο σπίτι της Εβελίνας και έμεινα εκεί".

Με την σειρά της, η Εβελίνα είχε αποκαλύψει: "Θα προτιμούσα ο γάμος μας να γίνει σε κλειστό κύκλο. Αυτό που κάνουν κάποια ζευγάρια που καλούν τον μπατζανάκη του φίλου του ξαδέλφου από υποχρέωση δεν μου αρέσει. Ούτε εκείνοι το ευχαριστιούνται, γιατί έρχονται σχεδόν με το ζόρι, ούτε εσύ. Οπότε κι εγώ θα προτιμούσα να το κάνουμε σε ένα εκκλησάκι έχοντας μαζί μας δέκα συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν όμως δεν νιώθουμε την ανάγκη να παντρευτούμε".

Φωτογραφίες της Εβελίνας Νικόλιζα με τον σύντροφό της