Eurovision 2022: Καταγγελία "βόμβα" από εθελόντρια - «Δεχτήκαμε παρενόχληση από χορευτές»

Καταιγιστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Καταγγελία

Ο μεγάλος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2022 είναι γεγονός καθώς το βράδυ της Τρίτης (10/5) παρακολουθήσαμε τον Α' Ημιτελικό (δείτε εδώ ποιες χώρες πέρασαν στον τελικό). Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες που έχουν έρθει στην επιφάνεια έχουν προκαλέσει αίσθηση καθώς την περασμένη μια καταγγελία από εθελόντρια της διοργάνωσης έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις για την Eurovision 2022

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης. «Στην γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν.

Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων. Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες κοπέλες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η ίδια έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της ενώ δήλωσε επίσης πως «και η τραγουδίστρια της Κύπρου έγινε αντικείμενο μεγάλης "προσοχής", αλλά στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους, να υπερβούν τα όρια».

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο πρώτος ημιτελικός με την πρόκριση της Αμάντα

O 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έκανε και επίσημα πρεμιέρα χθες (10/5) με το απόλυτο highlight της βραδιάς να είναι φυσικά η εμφάνιση και η πρόκριση της Ελλάδας και της Αμάντα Γεωργιάδη στον τελικό του Σαββάτου 14/5 (δείτε εδώ ποιες είναι οι υπόλοιπες χώρες που πέρασαν).

To κοινό έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, με το Twitter να κάνει διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή της (δείτε τα εδώ).

Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Αμάντα στον μεγάλο τελικό

Η Αμάντα Γεωργιάδη κατάφερε να φέρει την Ελλάδα με άνεση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 καθώς εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στον Α' Ημιτελικό. Αμέσως μετά το show, οι εκπρόσωποι των χωρών που πέρασαν, προχώρησαν σε συνέντευξη τύπου ενώ έγινε και η κλήρωση για τη θέση που θα εμφανιστούν το Σάββατο (14/5).

«Ένιωσα όμορφα. Δεν είχα πολύ τρακ σήμερα, οπότε το απόλαυσα. Είμαι ευχαριστημένη και είχα τη σκηνή που ονειρεύτηκα σήμερα», είπε η Αμάντα στη συνέντευξη τύπου.

Α’ ΜΙΣΟ

  • Ελβετία
  • Αρμενία
  • Πορτογαλία
  • Νορβηγία
  • Ουκρανία
  • Ολλανδία

Β’ ΜΙΣΟ

  • Ισλανδία
  • Λιθουανία
  • Ελλάδα
  • Μολδαβία