Ξεκίνησαν οι πρόβες νυφικού για την Μαρία Αντωνά λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σοϊλέδη

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν οι πρόβες νυφικού για την Μαρία Αντωνά λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς καθημερινά την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια έχει έναν λόγο παραπάνω στο να μοιράζεται προσωπικές στιγμές καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη ο οποίος βρίσκεται στο φετινό Survivor 5.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η απουσία του να έχει γίνει αρκετά αισθητή για την ίδια καθώς ολοένα και περισσότερες φήμες φούντωναν προς το πρόσωπό του, ωστόσο η Μαρία Αντωνά προσπαθούσε με νύχια και δόντια να τις διαψεύσει.

Όπως είναι λογικό, ο ένας για τον άλλον είναι τρελά ερωτευμένοι μιας και είναι αρκετά χρόνια μαζί. Έτσι, οι δυο τους αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αρχές Σεπτέμβρη κάτι που περιμένει πως και πως τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της.

Το μόνο που ξέραμε μέχρι στιγμής είναι πως η Μαρία Αντωνά είχε ξεκινήσει σιγά σιγά τις προετοιμασίες για τον γάμο. Βέβαια, το βράδυ της Τετάρτης 11/5 δεν δίστασε να μας δείξει και το πρώτο νυφικό που φέρεται να φορέσει την πιο σημαντική ημέρα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

Εφιαλτικό το χθεσινό 9/5 βράδυ για την Μαρία Αντωνά - Άγνωστοι προσπάθησαν να...

Από τότε που ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, μπήκε στο Survivor 5 ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Βασικά, από τότε που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε κάτι για σχέση περί του ποδοσφαιριστή και της συμπαίκτριάς του, Σοφιάνας, ξεκίνησε ένα μαρτύριο για την σύντροφό του, Μαρία Αντώνα, που είναι έξω, στην Ελλάδα κι έχει να αντιμετωπίσει χιλιάδες σχόλια και καταστάσεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσπάσει για όσα της συμβαίνουν, στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα όπου και συμμετέχει καθημερινά. Την τελευταία φορά μάλιστα τα είπε όλα έξω από τα δόντια (δείτε εδώ τι ανέφερε).

Το βράδυ της Δευτέρας 9/5, ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πολύ άσχημη κατάσταση. Αφότου ο σύντροφός της βγήκε προτεινόμενος προς αποχώρηση μετά από την επιλογή του Τάκη Καραγκούνια ξεκίνησε ένας μαραθώνιος παρότρυνσης για να τον στηρίξουν και να μείνει στο παιχνίδι.

Ανάμεσα τα χιλιάδες stories που δημοσίευσε η Μαρία ήταν κι ένα στο οποίο αναφερόταν ότι κάποιος πήγε να της παραβιάσει το προφίλ της στο instagram!

Μαρία Αντωνά Survivor 5

Η Μαρία βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον τελευταίο καιρό και το μόνο που περιμένει είναι τον Άρη να γυρίσει και να ξεκαθαρίσει τα πάντα.