Eurovision 2022: Συγκλονίζει ή φωτογραφία του παρουσιαστή της Ουκρανίας που σχολίασε τον Α' Ημιτελικό

Έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Συγκλονίζει ή φωτογραφία του παρουσιαστή της Ουκρανίας που σχολίασε τον Α' Ημιτελικό

Το βράδυ της Τρίτης 11/5 ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2022 ξεκίνησε με τον Α' Ημιτελικό όπου τα είχε όλα μέσα καθώς η έναρξη ήταν άκρως εντυπωσιακή. Από την άλλη, ανάμεσα στις χώρες που περίμεναν πως και πως να παρακολουθήσουν οι θαυμαστές ήταν και η Ουκρανία όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μετά από τον πόλεμο.

Μάλιστα, η Ουκρανία όπως έχουν δείξει στα στοιχήματα φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση μιας και η εμφάνιση των Kalush Orchestra στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας εντυπωσίασε τους πάντες.

Ωστόσο, συγκλονίζει η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον σχολιαστή της Ουκρανίας, Τιμούρ Μιροσνιτσένκο, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε τη μετάδοση του Α' Ημιτελικού της Eurovision από ένα καταφύγιο.

Η εικόνα του σχολιαστή της Ουκρανίας για την Eurovision 2022 που συγκίνησε το διαδίκτυο

Eurovision 2022 - Πόλεμος Ουκρανία

Πού θα γίνει ο επόμενος Διαγωνισμός αν νικήσει η Ουκρανία;

Τα στοιχήματα την δίνουν απόλυτο φαβορί για την νίκη της Eurovision 2022. Η πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό επιβεβαιώνει τις στοιχηματικές, αλλά ίσως κάποιοι ξεχνούν ότι η Ουκρανία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, καθώς εδώ και 3 μήνες η Ρωσία έχει εισβάλλει παράνομα.

Που θα γίνει η Eurovision 2023;

Και μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να φέρνει πολλά προβλήματα στο τραπέζι, όμως όσον αφορά τον μουσικό Διαγωνισμό δημιουργείται ένα βασικό ερώτημα. Που θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2023 αν κερδίσουν οι Kalush Orchestra.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Breakfast@Star ο Τάσος Μπιμπισίδης, η απάντηση έρχεται από τους Σουηδούς, οι οποίοι έχουν διαθέσει ήδη ένα χώρο στην Στοκχόλμη και έχουν επικοινωνήσει με την ουκρανική αποστολή, εκφράζοντας την επιθυμία να φιλοξενήσουν εκείνοι τον διαγωνισμό, στην περίπτωση που νικήσει η Ουκρανία.