Στην Μύκονο οικογενειακώς Σπανούλης - Χοψονίδου! Ντυμένο ασορτί το ζευγάρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα σοκάκια της Χώρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην Μύκονο οικογενειακώς Σπανούλης - Χοψονίδου! Ντυμένο ασορτί το ζευγάρι

Στην Μύκονο βρέθηκε η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη και τα 6 παιδιά τους για τις ημέρες του Πάσχα αλλά και λίγο παραπάνω. Στην παρέα του βρέθηκαν και η Βαλέρια Χοψονίδου όπως και άλλοι φίλοι του ζευγαριού.

Οικογενειακώς έκαναν τις βόλτες τους, ενώ απολάμβαναν και τις βουτιές τους στη θάλασσα παρόλο που ακόμη ήταν Μάιος και τα νερά στο νησί είναι "κρύσταλλος" - δείτε βίντεο.

Μπορεί η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανουλης να έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, ωστόσο πάντα στις διακοπές τους τα παίρνουν μαζί, παρόλο που είναι δύσκολα κάποιες φορές όσον αφορά την προσοχή που πρέπει να τους δείχνουν στις εξόδους τους.

Οι φωτογραφίες Σπανούλη - Χοψονίδου με τα παιδιά στην Μύκονο

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweeky.gr του απαθανάτισε στην Χώρα της Μυκόνου να κάνουν τη βόλτα τους παρέα με φίλους και να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της τα παιδιά της, ενώ όποιο ήθελε αγκαλιά δεν του έλεγε ποτέ όχι! Το πρώην μοντέλο είναι από τις πιο γλυκές μαμάδες της ελληνικής showbiz και έχει αδυναμία στα παιδάκια της.

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά Μύκονος

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης Μύκονος

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά Μύκονος

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο που έμειναν;

Το ζευγάρι έμενε στο Bervedere Hotel. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι στο κέντρο της Μυκόνου και συγκεκριμένα 350 μέτρα από τα Ματογιάννα, αφού βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Φάμπρικας. Είναι αρκετά κοντά στον Άγιο Στέφανο, ενώ υπάρχει στάση λεωφορείων otopark, περίπου 5 λεπτά με τα πόδια μακριά.

Belvedere hotel Μύκονος

Τα δωμάτια έχουν μίνι μπαρ, ρύθμιση κλιματισμού και χώρο αποθήκευσης στα δωμάτια που έχουν παντόφλες, σεσουάρ και ντους με ψιλή βροχή στα μεγάλα μπάνια κα πολλά άλλα. Το ξενοδοχείο επίσης, διαθέτει δωμάτιο με ατμόλουτρο (σάουνα), μασάζ, αλλά και γυμναστήριο. Μάλιστα έχει και άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα πλύσιμο ρούχων, στεγνοκαθαριστήριο, γιατρό σε εφημερία, υπηρεσίες καταστημάτων κ.α.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα χλιδάτο ξενοδοχείο που διαθέτει όλα τα κομφόρ. Πάμε όμως στις τιμές!

Όπως είδαμε από την επίσημη ιστοσελίδα τους, ένα βράδυ σε απλό δωμάτιο του ξενοδοχείο κοστίζει από 800 έως 1.000 ευρώ, όπως επίσης και αν μείνεις σε δωμάτιο με ιδιωτικό τζακούζι.

Belvedere Μύκονος τιμές

Για δωμάτιο με θέα, από 1.000 έως 1.300 ευρώ, ενώ για τις σουίτες που είναι για τους νεόνυμφους από 1.500 έως 1.900 ευρώ. Για τα δωμάτια με πανοραμική θέα στη θάλασσα, από 1.800 έως 2.200 ευρώ.

Οι βίλες που είναι λίγο πιο έξω από τη Χώρα κοστίζουν για μια βραδιά από 3.000 ευρώ έως και 5.500 ευρώ ανάλογα με τις υπηρεσίες που διαθέτουν.

undefined