«Στα μαγαζιά μας ήθελαν ''κόκαλο''...» - Σοκάρει η Μαντώ για όσα συνέβαιναν παλιότερα στις πίστες

Τα πολύ λίγα κιλά που είχε φτάσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στα μαγαζιά μας ήθελαν ''κόκαλο''...» - Σοκάρει η Μαντώ για όσα συνέβαιναν παλιότερα στις πίστες

Η Μαντώ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ''Ανοιχτά'' και μεταξύ των όσων μοιράστηκε στη συνέντευξη της, το πρωί της Πέμπτη 12/5 προβλήθηκε ένα απόσπασμα στο Mega Καλημέρα σχετικά με ένα ζήτημα, που συχνά μιλάει και αφορά στις εξαντλητικές δίαιτες, που έκανε στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια βίωσε πολύ έντονα τη φάση που ήθελε να μοιάσει σε πολύ στεγνά σωματότυπα, που έβλεπε να κάνουν καριέρα στο χώρο της. Και αφού έφτασε τον οργανισμό της σε πολύ άσχημο σημείο αποδέχτηκε πως κάθε γυναίκα έχει το σώμα της και πως δε γίνεται να καταπονεί τόσο έντονα τον εαυτό της για να ταυτίζεται με τα πρότυπα, που επίτασαν ειδικά παλιότερα τα νυχτερινά μαγαζιά.

Οι δηλώσεις της Μαντούς για τις εξαντλητικές δίαιτες

«Στα νυχτερινά μαγαζιά ήθελαν η τραγουδίστρια να είναι «κόκαλο» και όχι αδύνατη! Έτσι μας έλεγαν στα μαγαζιά. Υπήρχε μια τέτοια κατεύθυνση. Ότι δεν πρέπει δηλαδή να στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μια καταπίεση γενικά .

Γυναίκες οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί για να είναι «κόκαλα» και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διατροφή και μια συγκεκριμένη δίαιτα για να φτάσουν στο επιθυμητό βάρος» συμπλήρωσε η Μαντώ στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» στο OPEN. «Όταν εγώ είχα αδυνατήσει πάρα πολύ, είχα φτάσει 53 κιλά αλλά δεν μου πήγαινε καθόλου».

Η Μαντώ αποκάλυψε το bullying που βίωσε για το βάρος της

Η Μαντώ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας 7/3 κάνοντας αποκαλύψεις για τα παιδιά της, το φλέρτ, τις εξαντλητικές δίαιτες και φυσικά για το τραγούδι. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε ποτέ πως ξεκίνησε το επάγγελμα της σε μια δύσκολη εποχή καθώς και η ίδια χρειάστηκε να κάνει πολλές θυσίες για να φτάσει ψηλά.

Η επιτυχία σίγουρα της έδωσε μεγάλη φήμη και χάραξε μια λαμπρή καριέρα, ωστόσο την έβαλε σε μια διαδικασία να αποκτήσει σχεδόν εμμονή με την εικόνα της, με αποτέλεσμα να μπει στο τρυπάκι των πολύ έντονων διαίτων. Σήμερα, όπως αποκαλύπτει και η ίδια ήταν ένα λάθος όλο αυτό καθώς έπρεπε να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει το σώμα της, όπως αυτό ήταν.

«Τα πρώτα μου τραγούδια όπως το “Αγκαλίτσες και φιλάκια” δε με αντιπροσώπευαν, ήταν εύπεπτα. Άκουσα τη συμβουλή του τότε παραγωγού μου και βγάλαμε αυτά τα τραγούδια που έκαναν τεράστια επιτυχία, με έκαναν γνωστή και άρεσαν και στον κόσμο, δικαιώθηκαν αυτά τα τραγούδια. Τα αγάπησα στη συνέχεια, και τα αγαπώ πάντα», είπε αρχικά η Μαντώ.

Η Μαντώ είπε στη συνέχεια: «Το κεφάλαιο μητρότητα κάλυψε την ανάγκη για ένα σύντροφο. Όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν ήθελα έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Δεν ένιωθα άνετα, ήθελα να μεγαλώσουν πρώτα τα παιδιά. Τώρα ο γιος μου είναι 19, η κόρη μου είναι 16, θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα και μετά από 2 χρόνια θα πω σε κάποιον “come here”. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ολοκληρωμένος και να μην περιμένει την ολοκλήρωσή του από ένα σύντροφο».

Σχετικά με το αν δέχεται φλερτ από νεότερους άνδρες στα social media η Μαντώ είπε: «Αχ ναι, δέχομαι φλερτ από νεότερους άνδρες, αλλά δε θέλω, sorry. Δεν είναι ρατσιστικό, αλλά έχω γιο 20 χρονών. Μέχρι 10 χρόνια νεότερος το δέχομαι».

Μιλώντας αναφορικά με ευτράπελα που της έχουν συμβεί την ώρα που τραγουδούσε, η Μαντώ αποκάλυψε: «Στην πίστα έχω φάει πολλές τούμπες με τα γαρύφαλλα. Άλλη φορά τραγουδούσα το τραγούδι της ταινίας “Τιτανικός” και μου άνοιγαν σαμπάνιες σε σημεία που δεν ήταν ταιριαστό».

«Στην εποχή τη δική μου υπήρχε αρκετό bullying, υπήρχαν κάποια δεδομένα για το πόσα κιλά πρέπει να είναι μια γυναίκα. Το δικό μου καλούπι δεν ήταν της πάρα πολύ αδύνατης γυναίκας. Είχα φτάσει 52 κιλά και ήμουν κάθε μήνα άρρωστη, με ιώσεις, κρυώματα, είχα αναιμίες», είπε η Μαντώ.