Εκτός Asia Express η Χριστίνα Παππά - Το απρόοπτο περιστατικό σε εστιατόριο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Asia Express η Χριστίνα Παππά - Το απρόοπτο περιστατικό σε εστιατόριο

Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι συμμετέχοντες του Asia Express και τα απρόοπτα ήδη ξεκίνησαν. Η παραγωγή είχε εκφράσει ρητές εντολές να μην βγουν βόλτα πριν ταξιδέψουν, η Χριστίνα Παππά τους παράκουσε και πήγε να δειπνήσει το βράδυ πριν ταξιδέψει στην Καμπότζη, με τον γιο της Δημήτρη (δείτε εδώ την Άννα Μπεζάν να αποχαιρετά σύζυγό και πεθερά με την κοιλιά στο στόμα)

Η Χριστίνα Παππά δεν ταξίδεψε για την Καμπότζη

Σύμφωνα με την «Super Κατερίνα» και συγκεκριμένα με την Έλενα Πολυκάρπου, η επιχειρηματίας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει, διότι έχασε το διαβατήριό της, το βράδυ της Τετάρτης 11/5.

Τελικά το διαβατήριο βρέθηκε στο εστιατόριο που δείπνησε, ωστόσο η αναστάτωση έφερε τελικώς ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα τα δικά της και του γιού της θα καθυστερήσουν για λίγες μέρες.

Αναχώρησαν για το Asia Express Ζενεβιέβ και Πολυχρονίδης - Τα πλάνα από το Ελ. Βενιζέλος

Το πρωί της Τρίτης 10/5 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Πέτρου Πολυχρονίδη για το Asia Express, μιας και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν πετάξουν για την Κωνσταντινούπολη, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας αναχώρησαν για τον ίδιο προορισμό τα 9 ζευγάρια που θα διαγωνιστούν.

Το ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης που αγαπά την περιπέτεια και με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, και συμπαρουσιάστρια την Ζεν, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας.

Αναχώρησε για το Asia Express ο Πολυχρονίδης

Η Ζενεβιέβ μάλιστα συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της στην πτήση...

Αναχώρησε για το Asia Express Ζενεβιέβ