Υπερπολυτελές και μοντέρνο - Φωτογραφίες από το νέο σπίτι εκατομμυρίων της Adele

Έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφό της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Υπερπολυτελές και μοντέρνο - Φωτογραφίες από το νέο σπίτι εκατομμυρίων της Adele

Μπορεί το διαζύγιο της Adele από τον Simon Konecki, να ήταν ιδιαίτερα επώδυνο, όμως η καλλιτέχνιδα έχει βρει ξανά την αγάπη, με τον αθλητικό ατζέντη Rich Paul - δείτε φωτογραφίες του. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετακόμισε μαζί με τον αγαπημένο της σε νέο σπίτι και φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιλογή της.

Το συγκλονιστικό όμως είναι πως το σπίτι φαίνεται να ανήκε στον διάσημο ηθοποιό Σιλβέστερ Σταλόνε! Πρόκειται για μία υπέροχη και πολυτελής έπαυλη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το υπερλουξ έπαυλη της Adele

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια τεράστια βεράντα με πισίνα υπερχείλισης, σπα και ακόμη και γήπεδο για putting green.

Το κύριο διώροφο σπίτι περιλαμβάνει ένα επίσημο σαλόνι με θέα στο Rodeo Drive. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μεταξύ των ανέσεων περιλαμβάνονται επίσης μια μεγάλη αίθουσα κινηματογράφου και μια αίθουσα πούρων με σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα. Η έπαυλη διαθέτει επίσης γυμναστήριο.

Υπάρχει επίσης ένας διώροφος ξενώνας με δύο υπνοδωμάτια en-suite και πλήρη κουζίνα σεφ, όπως σχεδιάστηκε από τον Richard Landry.

Η 34χρονη τραγουδίστρια, μάλιστα, μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της έξω από το νέο τους σπίτι, όπου και οι δύο κρατούσαν τα κλειδιά του. Επίσης, μοιράστηκε περισσότερα προσωπικά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τον Πολ Ριτς, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας από το εσωτερικό ενός McDonald’s όπου κάνει την σερβιτόρα, με τον Ριτς να περιμένει να δώσει την παραγγελία του

αντελ νεο σπιτι

αντελ νεο σπιτι

αντελ νεο σπιτι

αντελ νεο σπιτι

Η ρομαντική γνωριμία με τον νέο της σύντροφο

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, η Adele μίλησε για τη γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο, Rich Paul, δηλώνοντας πως η σχέση τους την γεμίζει με απεριόριστη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Πρώτη φορά είδαν ο ένας τον άλλο, πριν κάποια χρόνια, σε ένα πάρτι γενεθλίων, ωστόσο χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να γνωριστούν επίσημα. Όπως δήλωσε: «Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Επαγγελματικό σκοπό με τι αφορμή!;».

Μιλώντας μάλιστα για τον Rich, έδωσε έμφαση στα στοιχεία του χαρακτήρα του που την κέρδισαν από το πρώτο λεπτό: «Είναι πάρα πολύ αστείος. Αχ, ναι είναι ξεκαρδιστικός. Και πολύ έξυπνος. Ξέρεις είναι ιδιαίτερα ευφυής. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να τον παρακολουθείς να κάνει αυτό που αγαπάει».

TAGS