Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

MasterChef: «Στα ιερά τέρατα μαγειρικής δεν...» - «Καταπέλτης» ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη

Οι δηλώσεις του στον αέρα της «Super Κατερίνα»

MasterChef: «Στα ιερά τέρατα μαγειρικής δεν...» - «Καταπέλτης» ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη
News 12.05.2022 14:16
Από Youweekly Team

Την Τρίτη 10/5 αποχώρησε για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μαγειρικής ο Μπόμπαινας ή κατά κόσμον Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στο MasterChef με τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του. Την Πέμπτη 12/5 η κάμερα της «Super Κατερίνα» πέτυχε τον μάγειρα, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του)

Φυσικά ο πάντα αιχμηρός Μπόμπαινας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, που τον κόσμισε με επίθετα και τον χαρακτήρισε «τοξικό».

Αφοπλιστικός ο Μπόμπαινας με τις δηλώσεις τους

«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες.

Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν», αν΄εφερε αρχικά ο μάγειρας και πρόσθεσε κάτι που μας σόκαρε:

Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Όσον αφορά τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη δήλωσε: «Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι».

Το Twitter δίκασε χωρίς τέλος την αποχώρηση του Ταϊρίδη

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef 6 όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα εξαιτίας του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Ο ίδιος να προσπάθησε με νύχια και με δόντια για την παραμονή του στο μαγειρικό ριάλιτι.

Ωστόσο, το ταξίδι του τελείωσε εδώ αφού δεν μπόρεσε να πείσει την κριτική επιτροπή με το πιάτο που τους παρουσίασε μιας και ήταν το πιο αδύναμο.

Από την άλλη, το Twitter έστησε ολόκληρο party καθώς τον θεωρούσαν αντιπαθή παίκτη ριάλιτι όλων των εποχών». Έτσι, οι χρήστες των social βρήκαν την αφορμή για να σχολιάσουν τον ίδιο αλλά και την αποχώρησή του από το ριάλιτι του STAR.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 6: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δημήτρης Ταϊρίδης -« Άντε στο...»

MasterChef 6: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δημήτρης Ταϊρίδης - Άντε στο...»

Share