Eurovision 2022: Σε ρυθμούς Tik Tok η λαμπερή έναρξη του Β' Ημιτελικού

Ξεσηκώθηκε η σκηνή στο Τορίνο της Ιταλίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Σε ρυθμούς Tik Tok η λαμπερή έναρξη του Β' Ημιτελικού

Πριν από λίγα παρακολουθήσαμε την έναρξη του Β' Ημιτελικού όπου διεξάγεται ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας. Πιο συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές της αποψινής βραδιές είναι η τραγουδίστρια Laura Pausini, ο Ιταλός παρουσιαστής Alessandro Cattelan και o Αγγλολιβανέζος μουσικοσυνθέτης Mika.

Όπως ήταν λογικό για άλλη μια φορά είδαμε ένα εκπληκτικό show λίγο πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός ανάμεσα στις χώρες. Η έναρξη λοιπόν ήταν αφιερωμένη στο Tik Tok ενώ ακούσαμε το Cheeky cheeky σε διάφορες εκδοχές.

Να τονίσουμε επίσης πως η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό είναι: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος (ποια θέση της δίνουν τα στοιχήματα;), Ιρλανδία, Σκόπια, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία.

Η εντυπωσιακή έναρξη της Eurovision 2022

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ελένης Φουρέιρα στην Ανδρομάχη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2022 όπου όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις χώρες θα κορυφωθεί μιας και θέλουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ανάμεσα στις αποψινές συμμετοχές είναι και η Κύπρος όπου στην σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας θα την εκπροσωπήσει η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Ela». Μάλιστα, πολλά είναι τα άτομα που έχουν ευχηθεί στην τραγουδίστρια τα καλύτερα προκειμένου να τα πάει καλά στον μουσικό διαγωνισμό. (Δείτε εδώ τί ώρα θα τραγουδήσει)

Μέσα σε αυτούς είναι και η Ελένη Φουρέιρα η οποία το 2018 κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής εκπροσωπώντας επίσης την Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά «Καλή Επιτυχία».

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για την Ανδρομάχη