Μαντώ: Η αποκάλυψη για τη μάχη με τα κιλά της - «Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με...»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Μαντώ: Η αποκάλυψη για τη μάχη με τα κιλά της - «Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με...»

Η τραγουδίστρια Μαντώ βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Αννίτας Πάνια τo βράδυ της Πέμπτης 12/5 στη εκπομπή του Open «Ανοιχτά». Παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε εφ' όλης της ύλης. Προχώρησε μάλιστα σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση.

Αναφέρθηκε, επίσης, στα παιδικά της χρόνια στην αγάπη της για τη μουσική, από πολύ μικρή. Μίλησε για τα δεκάδες casting που έχει πάει και για την ενεργή ενασχόλησή της, παρόλες τις αντιρρήσεις των δικών της ανθρώπων.

Θυμήθηκε τη ζωή και τις σπουδές της στην Αμερική, αμέσως μετά το Λύκειο, αλλά και τη δελεαστική πρόταση από δισκογραφική εταιρεία στα ‘90s, που ουσιαστικά της έκοψε τα όνειρα για καριέρα στο εξωτερικό.

Η αποκαλυπτική δήλωση της Μαντώς για τις πιέσεις που δεχόταν

Ακόμα αποκάλυψε την πίεση που δεχόντουσαν οι τραγουδίστριες για την εξωτερική τους εμφάνιση στα κέντρα που εμφανιζόντουσαν, με αποτέλεσμα και η ίδια να φτάσει να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά σε υπερβολικό βαθμό και να έχει φτάσει τον οργανισμό της σε πολύ άσχημο σημείο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Στα μαγαζιά ήθελαν οι τραγουδίστριες να είναι ‘’κόκκαλο’’. Υπήρχε μία κατεύθυνση ότι δεν πρέπει στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μία καταπίεση γενικά, δηλαδή γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί ‘’κόκκαλο’’ και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διατροφή, ώστε να φτάσουν στο σωστό βάρος»

Και συμπλήρωσε: «Όταν είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν 53 κιλά, δεν μου πήγαινε. Αδυνάτισα για να δω πως είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια. Εκτός από το ότι αισθανόμουν αδύναμη γιατί δεν μου πήγαινε οργανικά, δεν μου πήγαινε και αισθητικά.δ ένα μεγάλο πρόσωπο»

«Όταν ήμουν στα πολύ αδύνατα μου, δεν είχα την ίδια επιτυχία. Όταν ήμουν πιο juicy, είχα πιο πολύ» σχολίασε η ίδια.

Η Μαντώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στους δύο γάμους που έχει κάνει: «Έχω δύο διαζύγια. Ο πρώτος μου σύζυγός ήταν πιανίστας και ο δεύτερος γιατρός. Με τον δεύτερο σύζυγό μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια κάπου στην πορεία χάθηκε όμως. Αποκτήσαμε μαζί δύο παιδιά. Σήμερα ο γιος μου είναι 19 και 16 ετών η κόρη μου. Η σχέση μας είναι άψογη. Είμαι μαμά κανονική, είμαστε πολύ δεμένοι. Κάποιες φορές έρχονται και στις σκηνές να με δούνε».

«Η κόρη μου έχει μία κλίση προς το τραγούδι, αλλά δεν μου το δείχνει. Εγώ θέλω να ακολουθήσουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα», είπε η Μαντώ.

Η σπουδαία συνθέτης και ερμηνεύτρια θυμήθηκε και την εμφάνισή της στην Eurovision το 2003, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. Σχετικά με τον διαγωνισμό, η Μαντώ είπε πως είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, με αρκετό άγχος μεν, αλλά πολύ καλή.

Όσο για την προσωπική της ζωή, φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα με τους γάμους και τα διαζύγιά της

Η Μαντώ παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και εξομολογήθηκε τι συνέβη στους δύο γάμους που πραγματοποίησε και αναφέρθηκε στα δύο διαζύγια, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Λίγο καιρό πριν, είχε μιλήσει και για το τι θα έκανε σε περίπτωση που έχανε τη φωνή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε πως οι σχέσεις τις με τους πρώην συντρόφους της είναι πολύ καλές, καθώς και με τους δύο χώρισε όμορφα και ήρεμα, ενώ είναι ανοιχτή και στην πιθανότητα του να ξαναπαντρευτεί.

Πήρατε το πρώτο διαζύγιο δεν διστάσατε να προχωρήσετε σε ένα νέο γάμο με τον κίνδυνο ενός δεύτερου διαζυγίου;

Ήμουν σε ηλικία που έβλεπα πολύ θετικά το γάμο. Καθώς και τον δεύτερο άντρα μου τον γνώρισα και αυτόν μικρή στα 33 μου. Οπότε ήμουν σε ηλικία που ήθελα να κάνω οικογένεια καθώς δεν είχα κάνει με τον πρώτο μου σύζυγο παιδιά. Είδα στο πρόσωπο του του δεύτερου άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου, γι’ αυτό και προχώρησα.

Είμαι πολύ εντάξει με τα διαζύγιά μου, ήταν δύο κύκλοι που έκλεισαν και διατηρούμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Δεν χωρίσαμε άσχημα. Δεν είμαι καθόλου της άποψης δύο άνθρωποι που δεν είναι καλά μαζί, να μένουν μόνο για τα παιδιά. Δεν είναι ένα υγιές πρότυπο οικογένειας αυτό καθώς τα παιδιά καταλαβαίνουν.

Μαντώ

Στο σήμερα, αν γνωρίζατε κάποιον και νιώθατε πλήρης μαζί του, θα ξανά σκεφτόσασταν να παντρευτείτε;

Ναι αμέ, φυσικά θα σκεφτόμουν να ξανά παντρευτώ. Είμαι γυναίκα του έρωτα. Απλώς όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά, δεν ένιωθα άνετα στο να βάλω έναν καινούργιο άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Είμαι λίγο συντηρητική σε αυτό το κομμάτι. Δεν θα ένιωθα άνετε ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου, οπότε προτίμησα να κρατήσω μια απόσταση από αυτό το κομμάτι για κάποια χρόνια. Τα παιδιά τώρα μεγαλώσανε οπότε αν τύχει κάτι καλό, δεν θα πω όχι.

Πόσο δύσκολο είναι μια μαμά να μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της και να συνδυάζει και καριέρα;

Είναι δύσκολο. Ευτυχώς είχα βοήθεια από τους γονείς μου, ήταν πάντα στο πλάι μου.