Φωτεινό σε γήινους τόνους & δίσκους παντού - Vintage με ιδιαίτερες λεπτομέρειες το σπίτι της Ρένας Μόρφη

Φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινό σε γήινους τόνους & δίσκους παντού - Vintage με ιδιαίτερες λεπτομέρειες το σπίτι της Ρένας Μόρφη

Η Ρένα Μόρφη είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες που παρά τη φήμη που έχει δει και την επιτυχία στη μουσική, επιθυμεί να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι έξοδοι σε κοσμικά event είναι ελάχιστοι, ενώ ελάχιστες είναι και οι κοινές φωτογραφίες με το σύζυγό της.

Στο Instagram μπορεί να κάνει αναρτήσεις, ωστόσο, οι περισσότερες αφορούν τη δουλειά της αλλά και διάφορες φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει. Σε μια δυο όμως έχουμε δει και το σπίτι της.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι της Ρένας Μόρφη

Όπως βλέπουμε έχει αρκετές vintage πινελιές. Τα χρώματα που υπάρχουν στα έπιπλα και την διακόσμηση είναι σε έντονους γήινους τόνους, ενώ έχει και μια τεράστια βιβλιοθήκη, αλλά και πολλούς δίσκους.

Που δούλευε η Ρένα Μόρφη πριν παντρευτεί και γίνει τραγουδίστρια

Η Ρένα Μόρφη πρωτοεμφανίστηκε τραγουδώντας στο πλάι του Φοίβου Δεληβοριά. Από τον Δεκέμβριο 2010, είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi και έχει δει μεγάλη επιτυχία. Τεράστια ωστόσο επιτυχία έκανε όταν κυκλοφόρησε ο τραγούδι "Όταν σου χορεύω" που το 2016 ακουγόταν παντού.

Να σημειωθεί πως και πρόσφατα απασχόλησε, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως γέννησε το πρώτο της παιδάκι, καρπό τους έρωτα της με τον Ορέστη Φαληρέα.

«Από μικρή τραγουδούσα και έκανα χορευτικά στον καθρέφτη. Στην αρχή ήθελα να γίνω κτηνίατρος, μετά αρχαιολόγος και τελικά πέρασα στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Αθήνας, από όπου πήρα και το πτυχίο μου. Ήρθα στην πρωτεύουσα στα 18 και την πρώτη χρονιά ήμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι, έβλεπα ταινίες και κοιμόμουν. Απολάμβανα αυτή την ελευθερία και τις μηδενικές υποχρεώσεις που είχαμε σε εκείνη την ηλικία.

Που δούλευε η Ρένα Μόρφη πριν παντρευτεί και γίνει τραγουδίστρια

Όταν ήρθα στην Αθήνα, γράφτηκα σε ωδείο και ξεκίνησα μαθήματα. Γνωρίζοντας και τον Φοίβο Δεληβοριά, αποφάσισα να πάω σε μια οντισιόν που έκανε για κάποιες παραστάσεις του στο Ζυγό, όμως εκεί βίωσα την πρώτη γερή απόρριψη. Δεν με πήρε, λέγοντάς μου ότι δεν ήμουν ακόμη έτοιμη. Αν και με γνώριζε, στη δουλειά του δεν κάνει καμία έκπτωση και είναι απόλυτα ειλικρινής.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν το κυνήγησα πολύ. Επικεντρώθηκα στη σχολή για δύο χρόνια, πήγα Erasmus έξι μήνες στην Ισλανδία και θέλησα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και να πάρω το πτυχίο. Μια μέρα και χωρίς να το έχω καθόλου στο μυαλό μου, με πήρε τηλέφωνο ο Δεληβοριάς για να κάνουμε μια περιοδεία μαζί, επειδή έψαχνε τραγουδίστρια. Αυτό προέκυψε τελείως τυχαία. Δούλευα σε κάποιες παραστάσεις του ως βοηθός παραγωγής και έτυχε σε μια πρόβα να είναι άρρωστος και να μην έρθει. Τότε ο μάνατζέρ του, μου είπε ανέβα εσύ στη σκηνή να τραγουδήσεις και του άρεσα. Κάπως έτσι έγινε η αρχή», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

«Έχω κάνει διάφορες δουλειές. Μου άρεσε πάντα να έχω τα δικά μου λεφτά για να μπορώ να κάνω ταξίδια. Όταν ήμουν στην Ισλανδία, δούλευα σε ένα σούπερ-μάρκετ, γιατί θέλαμε να γυρίσουμε την Ευρώπη. Βέβαια, αυτό που μου επιφύλασσε η μοίρα μετά με τους Imam Baildi και τις περιοδείες σε όλο τον κόσμο, δεν το περίμενα ποτέ», αποκάλυψε.