Eurovision 2022: Αυτές οι χώρες έχουν το εισιτήριο του τελικού - Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Αμάντα;

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Αυτές οι χώρες έχουν το εισιτήριο του τελικού - Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Αμάντα;

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 ολοκληρώθηκε και ο Β' Ημιτελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και οι χώρες που προκρίθηκαν ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ, ενώ στο μικρόφωνο θα βρίσκεται η Μαρία Καζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα πλέον δεν γνωρίζουμε μόνο τις χώρες που θα συναγωνιστούν την Αμάντα Γεωργιάδη για την νίκη, αλλά και την σειρά που θα εμφανιστούν. Ωστόσο δυστυχώς η Κύπρος δεν κατάφερε να προκριθεί και δεν θα την δούμε το Σάββατο στην σκηνή του Pala Olimpico (δείτε τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της)

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» θα εμφανιστούν στη 17η θέση, μια θέση που θεωρείται προνομιάκη, μιας και βρίσκεται στο 2ο μισό της βραδιάς.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης του τελικού της Eurovision 2022

  1. Τσεχία
  2. Ρουμανία
  3. Πορτογαλία
  4. Φινλανδία
  5. Ελβετία
  6. Γαλλία
  7. Νορβηγία
  8. Αρμενία
  9. Ιταλία
  10. Ισπανία
  11. Ολλανδία
  12. Ουκρανία
  13. Γερμανία
  14. Λιθουανία
  15. Αζερμπαϊτζάν
  16. Βέλγιο
  17. Ελλάδα
  18. Ισλανδία
  19. Μολδαβία
  20. Σουηδία
  21. Αυστραλία
  22. Ηνωμένο Βασίλειο
  23. Πολωνία
  24. Σερβία
  25. Εσθονία

Αυτή τη θέση δίνουν τα στοιχήματα στην Ελλάδα για τον τελικό

H Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2022 με το τραγούδι Die Together και η πρόκριση της για τον τελικό ήρθε μετά την πολύ καλή εμφάνιση, που έκανε την Τρίτη 10/5 στους πρώτους ημιτελικούς. Η επιτυχία φάνηκε όχι μόνο από το επόμενο στάδιο στο οποίο και πέρασε αλλά από την τεράστια αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της οι χρήστες του twitter.

Στον μεγάλο τελικό λοιπόν, το Σάββατο 14 Μαϊου περιμένουν να δουν ξανά όλοι την τραγουδίστρια και φυσικά την καταμέτρηση, που θα ορίσει την νικήτρια χώρα. Γενικά η ελληνική συμμετοχή από την αρχή της ανακοίνωσης της λαμβάνει πολύ καλά σχόλια και σύμφωνα με τα νέα στοιχήματα η θέση που της δίνουν είναι η 6η με πρώτη να θέλουν την Ουκρανία.

1.Ουκρανία
2.Ιταλία
3.Ηνωμένο Βασίλειο
4.Σουηδία
5.Ισπανία

Amanda - Eurovision
6.Ελλάδα
7.Πολωνία
8.Νορβηγία
9.Oλλανδία
10.Σερβία