Εβελίνα Παπούλια: Η επική φάρσα στην Αφροδίτη Λιάντου που πήγε πολύ λάθος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εβελίνα Παπούλια: Η επική φάρσα στην Αφροδίτη Λιάντου που πήγε πολύ λάθος

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» και όπως κάθε εβδομάδα κλήθηκε να κάνει μια φάρσα. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να πραγματοποιήσει την φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου (δείτε εδώ τον πατέρα της).

Τι συνέβη με την Εβελίνα Παπούλια;

Στόχος της ηθοποιού ήταν να πείσει την κόρη της να κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά, διότι θα ταιρίζε περισσότερο στον ρόλο της στην «Γη της Ελιάς». Τότε έγινε κάτι αναπάντεχο.

Η Αφροδίτη Λιάντου έδειξε ανέλπιστα πρόθυμη να προβεί σε κάτι τέτοιο με την Εβελίνα να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Όταν έκλεισε η τηλεφωνική κλήση, η Εβελίνα έμεινε έκπληκτη. Βέβαια αργότερα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως είχε συνεννοηθεί με τον Ανδρέα Γεωργίου για αυτό το τηλεφώνημα κι έτσι «την έφερε» στη μαμά της.

Αποκαλυπτική η Εβελίνα Παπούλια στο Night Out

O παρουσιαστής της έκανε πολλές αδιάκριτες ερωτήσεις και η Εβελίνα Παπούλια απάντησε σε όλες με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Έχει τύχει να βγεις από το σπίτι χωρίς να φοράς εσώρουχα, είτε από επιλογή είτε γιατί το ξέχασες;», την ρώτησε αρχικά και εκείνη απάντησε: «Ούτε από επιλογή, ούτε γιατί το ξέχασα. Έτυχε».

Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια ρωτήθηκε έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. «Ναι, για λίγο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει «ρίξει χυλόπιτα» σε συνάδελφό της.

«Υπήρξε φλερτ ή σχέση ανάμεσα σε εσένα και σε άτομο του καλλιτεχνικού χώρου και να μην το μαθεύτηκε ποτέ;», τη ρώτησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η Εβελίνα Παπούλια απάντησε πως έχει συμβεί, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του.