Στο πλοίο μαζί για Πάρο - Νέα τρυφερά τετ α τετ Γιώργου Σαμπάνη και Ιωάννας Σαρρή

Τρελά ερωτευμένος ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο πλοίο μαζί για Πάρο - Νέα τρυφερά τετ α τετ Γιώργου Σαμπάνη και Ιωάννας Σαρρή

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ιωάννα Σαρρή να είναι ζευγάρι το τελευταίο καιρό, με τον τραγουδιστή και το μοντέλο του GNTM να γνωρίστηκαν στο video clip για το τραγούδι «Άσε με να σε προσέχω».

Όπως φαίνεται λοιπόν, μπορεί στην αρχή να ήταν απλά συνεργάτες, ωστόσο φαίνεται πως η συμπάθεια μεταξύ τους εξελίχθηκε σε κάτι ερωτικό κι έτσι έγιναν ζευγάρι.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Happy Day έπαιξε μερικές κοινές φωτογραφίες τους από το ταξίδι που έκαναν για την Πάρο.

Μαζί στην Πάρο Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή

"Για μια αγάπη έχω κάνει πολλά υπερβολικά πράγματα, το πιο ακραίο είναι..."

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιτυχίες που προορίζονταν για άλλους καλλιτέχνες αλλά και για τις "εμμονικές" θαυμάστριές του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο δάσκαλος μου έλεγε στην μητέρα μου να μαθαίνει αυτά που μαθαίνουμε και να μην παίζει τα δικά του. «Το «δύσκολα φεγγάρια» του Μαζωνάκη το έγραψα περίπου στα 15 μου. Έχω γράψει πολλά τραγούδια για κοπέλα που ερωτεύτηκα άλλα δεν θα σου πω ποια.

Όταν πήγα σε τραγουδιστές στην αρχή δεν ξέρω καν αν άκουσαν τα τραγούδια μου, δεν μου απάντησαν ποτέ. Το πρώτο μου τραγούδι το είπε η Έλενα Παπαρίζου και σκαρφάλωσε στο νούμερο 1 των τσαρτς.

Το «για κάποιο λόγο» που είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν για άλλο καλλιτέχνη, υπήρχαν και άλλα όμως, αρκετά. Έχω φάει κάνα δυο φορές τούμπα στην πίστα, είχε πολύ πλάκα. Είχα εμμονική θαυμάστρια, έρχονται και κάποια ελάχιστα πράγματα που είναι κακά. Έχω επιλέξει να κρατάω την προσωπική μου ζωή για μένα. Για μία αγάπη έχω κάνει πολλά υπερβολικά, το πιο ακραίο είναι να αφιερωθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.