Power of Love: «Θέλω να φύγω τρέχοντας» - Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Η οικογένεια και οι φίλοι της ήταν στο πλευρό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Power of Love: «Θέλω να φύγω τρέχοντας» - Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου, που όπως αποκαλύφθηκε, είναι εκείνη που βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης μαζί με τον σύζυγό της, αποφυλακίστηκε την Παρασκευή 13/5 και οι συγγενείς και οι φίλοι της ήταν εκεί για να την υποδεχθούν.

Μαζί με τα οικεία πρόσωπα της ίδιας, βρέθηκαν και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για να καταγράψουν τις πρώτες της δηλώσεις και η κάμερα του Mega Καλημέρα παρουσίασε τα πρώτα της λόγια στα οποία ανέφερε πως η παραμονή της στην φυλακή ήταν πολύ δύσκολη. Η οικογένεια και οι φίλοι της της έλειπαν απίστευτα, ωστόσο περιμένει πως θα δικαιωθεί την ημέρα της δίκης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

«Η λέξη τα λέει όλα: Φυλακή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου, σε όλους αυτούς που με στήριξαν. Η μεγαλύτερη δικαίωση θα έρθει στο δικαστήριο, που θα φανεί η αθωότητά μου», επισήμανε.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Το πρωί της Πέμπτης 12/ 5 βγήκε η απόφαση αποφυλάκισης για την πρώην παίκτρια του «Power of Love». Το γεγονός της αποφυλάκισής της, κοινοποίησε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας:

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο.

Αθήνα, 12/05/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Χ. Κούγιας»