Που είναι εξαφανισμένος σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Δημήτρης Πυργίδης - Με τι ασχολείται

Είχε γίνει viral με το "ΧΑΟΣ" αλλά...χάθηκε από τα media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Που είναι εξαφανισμένος σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Δημήτρης Πυργίδης - Με τι ασχολείται

Ο Δημήτρης Πυργίδης έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother 1, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Μάλιστα, όταν ήταν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είχαν έρθει ιδιαίτερα κοντά και πολλοί έλεγαν πως ένα φλερτ έχει γεννηθεί ανάμεσα τους.

Ο παίκτης έφτασε πολύ κοντά στον τελικό, ωστόσο αποχώρησε λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή! Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε πολύ και κατάφερε να κερδίσει πολλούς followers και να έχει φτάσει μέχρι σήμερα 105 χιλιάδες.

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Δημήτρης Πυργίδης μετά το Big Brother

O Δημήτρης Πυργίδης μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας, καθώς διαθέτει την δική του εταιρία ένδυσης η οποία είναι διαδικτυακή.

Όσον αφορά την εμφάνιση του... έχει μείνει ίδιος!

Η ηλικία και καταγωγή του Δημήτρη Πυργίδη

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη όπως είχε πει μπαίνοντας στο παιχνίδι είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες.

Στο βίντεο της παρουσίασής του είχε αναφέρει: «Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη».

«Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος».