Συνελήφθη γνωστός ράπερ για ναρκωτικά στα διόδια - Μαζί με 3 φίλους του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη γνωστός ράπερ για ναρκωτικά στα διόδια - Μαζί με 3 φίλους του

Στα διόδια της Εθνικής Οδού συνελήφθη πριν λίγες ώρες γνωστός ράπερ σε μπλόκο της αστυνομίας και εκτός από αυτόν, χειροπέδες περάστηκαν και σε τρία ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ράπερ Thug slime, ενώ τα 4 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν αντιστάθηκαν. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να κάνουν έλεγχο και αμέσως βρήκαν ποσότητα χασίς, την ώρα που επέστρεφαν από live σε γνωστό club της Λάρισας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θηβών, ενώ πριν λίγο καιρό συνελήφθη στενός συνεργάτης γνωστού ράπερ ο οποίος είχε εμφανιστεί με Καλάσνικοφ σε ντοκιμαντέρ.

Συνελήφθη γνωστός ράπερ για ναρκωτικά στα διόδια

Εσωτερική & εξωτερική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο ίδιος καταδικάστηκε με φυλάκιση 28 μηνών για το περιστατικό στον Κολωνό

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση του Κολωνού, αφού ο γνωστός τράπερ Thug Slime καταδικάστηκε με έναν ακόμη συγκατηγορούμενό του, με ποινή 28 μηνών φυλάκισης με αναστολή και ελαφρυντικό την νεανική του ηλικία.

Μεγαλύτερη ποινή, ύψους 36 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε και την αρχική αντιδικία με το θύμα, ενώ αθώος κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.Οι τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει τη μετατροπή της κατηγορίας προς το ελαφρύτερο, χωρίς να γίνει αυτό δεκτό από το δικαστήριο.

«Δεν προέκυψε το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δεν προέκυψε κίνδυνος ζωής του παθόντος, ούτε σοβαρός ακρωτηριασμός, ούτε εμποδίστηκε σημαντικά και για μεγάλο διάστημα η καθημερινότητα του» ανέφερε ο εισαγγελέας ζητώντας την μετατροπή της κατηγορίας από βαριά σωματική βλάβη, σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, αλλά και το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας για τρεις από τους κατηγορουμένους, ενώ ζήτησε και την απαλλαγή του ενός εκ των τεσσάρων.